DOLAR

32,5080$% -0.1

EURO

34,9567% 0.35

STERLİN

40,7323£% 0.38

GRAM ALTIN

2.430,27%0,31

ÇEYREK ALTIN

4.049,00%-0,63

TAM ALTIN

16.168,00%-0,48

ONS

2.325,46%0,43

BİST100

9.799,24%0,79

BİTCOİN

2075541฿%-3.77363

a
alan18-kopya

GAZİANTEP FK’YA MORAL ZİYARETİ

Gaziantep Valisi Davut Gül, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Latif Karadağ, Büyükşehir Belediye Spor Daire Başkanı Zekeriya Efiloğlu Gaziantep Futbol Kulübü’nü ziyaret ederek Kayserispor maçı öncesi futbolcularla bir araya geldi.

Vali Davut Gül, ziyarette yaptığı konuşmada, Gaziantep FK’nin arkasında bir şehrin olduğunu ve takımın yönetiminden, futbolcusuna, tüm çalışanlarına güvendiklerini belirterek,” Bu kulüp, bu kentin en önemli değerlerinden biridir. Bu kulüp bizim için sadece futbol takımı değil, geçmişi ve geleceğidir. Son 3 maçımız kaldı. Biz başkanımıza, yönetimine, futbolculara, emeği olan herkese güveniyoruz ve destekliyoruz. Yarın oynayacağınız maçta başarılar dilemek için geldik. Yürekten başarılar diliyorum.” dedi.

Gaziantep FK Kulüp Başkanı Cevdet Akınal ise, futbolcularına  güvendiklerini ve Kayserispor maçını kazanarak son iki haftaya stressiz gireceklerini ifade etti.

Akınal, her yönden iyi bir takıma ve futbolcu grubuna sahip olduklarını ancak, sakatlık ve cezalılardan dolayı takımın istenmeyen puan kayıpları yaşadığını söyleyerek,” Futbolcularımıza güveniyoruz. Yarın Kayserispor’u yenip her şeyi unutturacaklarını umut ediyoruz. Futbolcularımızın istedikleri zaman başaramayacakları hiç bir şey yok. Bunu büyük maçlarda gördük. İnşallah bu maçı da alacağız. Rakibi asla küçümsemeyin. İnşallah yarın bu işi başaracağız” diye konuştu.

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut da, yarın sahada hep birlikte mücadele etmek zorunda olduklarını vurgulayarak, “Fazla söze gerek yok. Zaten bu takım bu sene çoğu maçta kendini ispat etti. Bu saatten sonra konuşmak değil yarın sahada hep birlikte mücadele etmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

“BAHARIN GELİŞİNİ MÜJDELEYEN GÜN”

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.