DOLAR

32,4993$% 0.27

EURO

34,5977% 0.28

STERLİN

40,4639£% 0.23

GRAM ALTIN

2.482,73%0,00

ÇEYREK ALTIN

4.258,00%0,76

TAM ALTIN

17.005,00%-0,15

ONS

2.387,59%0,20

BİST100

9.596,28%-0,86

BİTCOİN

2028247฿%-3.50465

a
alan18-kopya

GAZİANTEP, GAZETECİLERLE YEŞİLLENİYOR

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC), “Yeşil Gaziantep” Projesi kapsamında üyeleriyle hatıra ormanı oluşturdu. “Daha yeşil ve yaşanabilir bir Gaziantep” oluşturma amacıyla 10 yaşındaki çınarlar Şehirgösteren mahallesinde toprakla buluşturuldu.

Törende konuşan Gaziantep Valisi Davut Gül, ağaçlandırmanın, geleceği teminat altına alan önemli bir çalışma olduğunu ifade etti. “Daha yeşil ve yaşanabilir bir Gaziantep oluşturmanın gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Gül,” Bu anlamda bir süredir kentteki tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla önemli bir çalışma hamlesi gerçekleştiriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Gazetecilerin verdiği desteği çok önemsiyorum. Çünkü gazeteciler bu kentin gözü ve kulağı. Gazetecilerimiz her zaman sorunun değil çözümün parçası olmaya çalışıyor. Burada aldıkları sorumluluk da bunun güzel bir örneğidir” dedi.

GAZETECİLER KENTİN GÖZÜ KULAĞI

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise gazetecilerin kentin gören gözü, duyan kulağı olduğunu belirterek, yapılan çalışmalarla ilçe belediyeleriyle şehrin yeşil alan miktarını artırmaya özen gösterdiklerini söyledi.

Şahin, “ Daha güzel yarınlar için elbirliğiyle yeşil miktarını daha üst seviyelere taşımak arzusundayız. Bu anlamda çalışmalarımız devam ediyor. Bugün de Gazeteci arkadaşlarımızla birlikte şehrimizi yeşile büründürme yolunda önemli bir adım atıyoruz” diye konuştu.

GAZİANTEP’İN GELECEĞİNE YATIRIM

Gaziantep’in geleceğine yatırım yapmak adına böyle bir çalışmayı hayata geçirdiklerini söyleyen Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı İbrahim Ay’da konuşmasında, 10 yaşındaki çınar ağaçlarını valilik ve belediye desteğiyle toprakla buluşturmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Açıklamaların ardından gazeteciler ve protokol üyeleri, belirlenen alanlarda çınar ağaçlarını toprakla buluşturdu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

GAZİANTEP KULÜBÜ GERÇEKLERİ GÜNYÜZÜNE ÇIKARACAK

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.