DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

TAM ALTIN

16.908,00%-0,09

ONS

2.391,52%0,54

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2080088฿%-1.26305

a
alan18-kopya

GAZİANTEP KULÜBÜ GERÇEKLERİ GÜNYÜZÜNE ÇIKARACAK

Gaziantep Kulübü “Sözde Ermeni soykırım iddiaları”na karşı başlatarak, konuyu tarihçilerin katılımı ile bir dizi konferanslar düzenleyerek gerçekleri dünyaya duyuracak. Gaziantep Kulübü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bekir Sıtkı Severoğlu, “Biden’ın soykırım suçlamasının yanı sıra “600 yıllık İstanbul’umuzu, küstahça Konstantinopolis olarak nitelemesi” Rum ve Yunan lobilerine hoş görünmek çabasının bir sonucudur” dedi.

Gaziantep Kulübü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bekir Sıtkı Severoğlu yaptığı yazılı açıklamada Gaziantep Kulübü üyeleri olarak ve Türk Vatandaşları olarak gerçek olmadığını bile bile, bir takım haksız ithamlarla atalarımızın suçlanmasını, Türkiye Cumhuriyeti’nin terörist düşmanlarının haksız ve kötü niyetli adımlarını kabullenmemiz mümkün değildir” dedi.

Gaziantep Kulübü üyeleri ve Türk Vatandaşları olarak gerçek olmadığını bile bile, bir takım haksız ithamlarla atalarımızın suçlanmasını, Türkiye Cumhuriyeti’nin terörist düşmanlarının haksız ve kötü niyetli adımlarını kabullenmenin mümkün olmadığını ifade eden Gaziantep Kulübü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bekir Sıtkı Severoğlu “Devletimizin ilgili birimlerinin çalışmalar yaptığını görüyoruz ve biliyoruz. Ama sonuçlar açısından bunlar yeterli olmadığı Ermenilerin Uluslararası platformlarda, siyasi faaliyetleri ve 100 yılı aşkın süredir planlı eylemleriyle Türk düşmanı faaliyetlerin artmasından anlayabiliyoruz.  Her yıl benzer şeyler tekrarlanıyor, benzer tepkiler veriliyor, ama doğru sonuçlar alamıyoruz. Şüphesiz Devleti yönetenlerin sevk ve idare etmesi gereken bir konu, şüphesiz diplomatların tarihçilerin ve askerlerin bu konuda yapacakları çalışmalar çok önemli. Ancak STK’larının da bu konuda gerekli katkıyı sağlaması da çok önemli. Bizler Gaziantep kulübü olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirme konusunda “Sözde Ermeni soykırım iddiaları” ile ilgili mücadeleyi önceliklerimiz arasına aldık. Bu konuda bilimsel çalışmalar başlatacağız” dedi.

EVRENSEL HUKUKA SAYGISIZ, KENDİ TARİHÇİLERİNİ YOK SAYAN JOE BIDEN’I KINIYORUZ…

Gaziantep Kulübü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bekir Sıtkı Severoğlu açıklamasına “Meselenin aslının Ermeniler olmadığını  ABD yeni Başkanı Joe Biden’ın yazılı açıklamasında çok net olarak görebiliyoruz. “ABD başkanı’nın 1915 olaylarını soykırım olarak nitelendirmesi, evrensel hukuk ve  bilim kriterlerine taban tabana zıt olup, başta ABD’nin son yüzyılda yetiştirdiği en önemli tarihçi olan Bernard Lewis’in ve benzeri birçok ABD’li tarihçinin bu olayların soykırım olarak tanımlanamayacağına dair açık araştırma, makale ve beyanlarını da ayaklar altına almaktadır.” Bu tanımlamanın bir gaf olmayıp, üzerinde titizlikle çalışılmış bir saldırı olduğu kanaatindeyiz. Ayrıca Sn.Biden’ın soykırım suçlamasının yanı sıra “600 yıllık İstanbul’umuzu, küstahça Konstantinopolis olarak nitelemesi” Rum ve Yunan lobilerine hoş görünmek çabasının bir sonucudur” şeklinde devam etti.

GAZİANTEP KULÜBÜNDEN HAKKIZ İDDİALARA KARŞI EYLEM KONFERANSLARI…

Severoğlu yaptığı açıklamada “Her şeye rağmen tıpkı 100 yıl önceki gibi, Biden ve destekçilerinin hesaplayamadığı tek şey bu durumda ulusumuzun ortak direnci ve feraseti olacaktır Bunun için bir dizi konferanslar gerçekleştireceğiz. Zoom üzerinden gerçekleşecek konferansların ilki 29 Nisan 2021 Perşembe günü Tarihçi Doç. Dr. Ramazan Erhan Güllü’nün katılımıyla, 2. ’nci 5 Mayıs 2021 Çarşamba günü Saat:21.00’de Tarihçi Prof. Dr. Kemal Çelik’in katılımıyla, 3.ncüsü ise 11 Mayıs 2021 Salı günü Saat: 21.00’de Tarihçi Prof. Dr. Kemal Çiçek’in katılımıyla gerçekleşecektir.  Gaziantepliler bu çalışmaların sonunda bir eylem planı hazırlayarak,  kısa, orta ve uzun vadede yapılacaklar  eylem planlarımızı  ortaya koymaya kararlıyız. Bu eylem planı ile ilgili çalışmalar da, Tarihçi Prof. Dr. Hilmi Bayraktar’ın katılımı ile yüzyüze yapılacak bir toplantıyla gerçekleştirilecektir.

Ermeni teröristler, Türkler 1915’te tüm güçleriyle Çanakkale’de yurt savunmasında destan yazarken doğu gerçekleştirdikleri isyan ve katliamlarıyla elde edemedikleri şeyleri bugün de Batı emperyalizminin desteğini alarak elde edemeyeceklerdir.

Bizler o günleri çok iyi biliyoruz, ve unutulmamalı bizler O Ataların torunlarıyız” dedi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

16 YAŞINDAKİ GENÇ İNTİHAR ETTİ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.