DOLAR

32,5163$% -0.09

EURO

34,9872% 0.39

STERLİN

40,8134£% 0.52

GRAM ALTIN

2.429,81%0,28

ÇEYREK ALTIN

4.053,00%-0,58

TAM ALTIN

16.187,00%-0,41

ONS

2.328,88%0,57

BİST100

9.805,38%0,86

BİTCOİN

2063688฿%-4.5272

a
alan18-kopya
  • bire1haber.com
  • Genel
  • GAZİANTEP’TE PİDECİLER, SİMİTÇİLER VE YUFKACILAR SEÇİME GİDİYOR

GAZİANTEP’TE PİDECİLER, SİMİTÇİLER VE YUFKACILAR SEÇİME GİDİYOR

Gaziantep Pideciler, Simitçiler ve Yufkacılar Odası genel kurulu 26 Mart Cumartesi günü yapılacak. 3 adayın yarışacağı seçim öncesi adaylar çalışmalarını sürdürürken, 1990 yılından bu yana pide fırını işletmeciliği yapan Erdal Vurucu adaylığını açıkladı.

Gaziantep Pideciler, Simitçiler ve Yufkacılar Odası seçimleri için yaklaşık bir yıl önce hazırlanmaya başlayan Erdal Vurucu, esnafın da desteğini alarak 26 Mart’taki genel kurulda aday olduğunu açıkladı.

Pideciler, Simitçiler ve Yufkacı esnafının sorunlarının her geçen gün arttığını, bu nedenle bu seçimin öneminin büyük olduğunu belirten Vurucu, “Yaklaşık 30 yıldan beri severek yaptığım bu sektörün içindeyim. Sektörümüzün sıkıntılarını o kadar iyi biliyorum ki başkan adayı olmanın en büyük sebeplerinden biri de çok severek yaptığımız bu kutsal mesleğimizin her geçen gün bitme noktasına geldiğini görmekti. Gerek benim gerekse yönetimdeki arkadaşlarımın ve bu sektörün içinde bulunan bütün esnafın vicdani olarak kanayan yarası olan sorunlarımızı çözüme kavuşturabilmek için ben ve yönetimim bu yola çıktık” dedi.

“ESNAFIMIZIN SORUNLARINI ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ”

Yaklaşık olarak bir yıldan beri sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında odaya kayıtlı olan pideci, simitçi ve yufkacı esnafı ile yaptıkları değerlendirmelerde esnafın sorunlarının yüzde 80 aynı olduğuna dikkat çeken Vurucu, şöyle konuştu:

“26 Martta yapacağımız olağan genel kurulumuzda esnafımız beni ve yönetimimi bu kutsal makama layık görürse, yönetimimle birlikte sorunları çözeceğimize söz veriyorum. Sektörümüzün kalkınması için hammaddemiz olan un, odun, maya ve benzeri sorunlarımızı da bize verilen bu 5 yıllık görev süresince çözüme kavuşturacağız. Tabi bunları yapabilmemiz için esnafımızın bize güvenip, bizi bu makama layık görmeleri gerekir. Sektörümüzün sorunları kelimelerle anlatacak kadar az değil. İnşallah seçilirsem bu işe ömrünü adamış büyük ustalarımızın fikirlerinden de istifade ederek hep birlikte çözüm üreteceğiz. Bitme noktasına gelen bu kutsal mesleğimizi tekrar herkes tarafından sevilen bir meslek haline getireceğimize ben ve yönetimim tüm esnafımıza söz veriyoruz.

“ESNAFIMIZIN SIKINTISI BİZİMDE SIKINTIMIZ”

Esnafımız için ileriye dönük projelerimiz hazır. Bin 370 üyemiz var. Esnafımızın sıkıntısı bizimde sıkıntımız ve bu sıkıntıları gidermek bizim görevimiz. İnşallah seçilirsem rekabeti ortadan kaldırmak, halkımıza ise en doğru şekilde hizmet verilmesini sağlamak istiyoruz. Bütün bunları yaparken de esnafımızı göz önünde bulundurarak, her türlü desteği sağlayacağımızdan asla şüpheleri olmasın.

“HER ESNAFIMIZIN OYU BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ”

Esnaf arkadaşlarımızla sık sık bir araya gelerek sorunlarını dinledik ve çözüm önerilerimizi sunduk. 26 Mart Cumartesi günü yapılacak seçimde esnafımızdan destek bekliyorum. Seçildikten sonra ilk işimiz projelerimizi yürürlüğe geçirmek ve esnafın var olan sorunlarını çözmeye başlamak. Odaya kayıtlı esnafımız hizmete ortak olmak için oylarını kullansınlar. Her esnafımızın oyu bizim için çok kıymetli. Bu sektörün daha iyi yerlere gelebilmesi için ilk adım seçim günü sandıkta oy vermek. Kullanacağımız her oy odayı birlikte yönetmenin kapısını açacak.

“ESNAFIMIZI SANDIĞA DAVET EDİYORUZ”

Esnafın zor bir dönemden geçiyor. Bu zor zamanları hep birlikte aşabilmek adına esnafımızı sandığa davet ediyoruz. Her arkadaşımız bizim için kıymetli. Bütün bölgelerde fırıncı, simitçi ve yufkacı arkadaşlarımızla beraberiz. Bende fırıncılığın içinde büyüdüm. Halen de fırıncı olarak hayatıma devam ediyorum. Sektörün tüm detaylarını, taleplerini ve sorunlarını biliyoruz. Bu yüzden örnek bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Sektörümüzde birlik ve beraberlikle ortak aklı sağlayacağız.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

ZABITA KALDIRIM İŞGALİYLE MÜCADELE EDİYOR

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.