DOLAR

32,4964$% 0.07

EURO

34,8526% 0.16

STERLİN

40,7799£% 0.45

GRAM ALTIN

2.476,80%0,61

ÇEYREK ALTIN

4.235,00%0,62

TAM ALTIN

16.942,00%0,65

ONS

2.374,18%0,63

BİST100

9.530,47%-0,18

BİTCOİN

2015370฿%-2.77229

a
alan18-kopya

GENÇLERİN MEKANINDA, GENÇLERLE BULUŞTULAR

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik, 4. Geleneksel Paintball Gençlik Kupası Açılış Seremonisinde gençlerle bir araya gelerek, büyük ilgi gören organizasyonun startını veren atışları yaptılar.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 14 farklı okuldan 200’ü aşkın genç öğrencinin katılımıyla Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı’nda düzenlenen 4. Geleneksel Paintball Gençlik Kupası müsabakalarını ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik, katılımcı sporcuların heyecan ve mutluluklarını paylaştılar.

Turnuvayı başlatan sembolik atışların ardından gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Fadıloğlu ile Milletvekili Adayı Bozgeyik, maçlara verilen arada öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirerek, bol bol hatıra fotoğrafları çektirdiler.

GELENEKSEL SPOR ETKİNLİKLERİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Açılış seremonisinde konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, geleneksel spor etkinliklerinin hız kesmeden devam ettiğini belirterek şunları söyledi:

“Ulusumuzun ve özellikle gençlerimizin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum. Geleneksel hale getirdiğimiz etkinliklerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Yıl boyunca gençlerimizi farklı organizasyonlar vesilesiyle Gençlik Kampımızda buluşturmaya çalışıyoruz. Şu anda etkinlik alanımızda 14 okulumuzdan öğrencilerimiz var. Katılımcı gençlerimizin tamamı turnuvada bizim için birinci. Bu turnuvayı, gençlerimizin kardeşlik hukuku içerisinde hem burada ekip olabilmeleri adına hem arkadaşlarıyla kaynaşmayı sağlayabilmeleri adına özel bir etkinlik olarak görüyorum. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize katılımlarından dolayı tekrar teşekkür ediyor, devam edecek olan sportif etkinliklerde sporcu öğrencilerimize başarılar diliyorum.”

HER YAŞ GRUBUNA YÖNELİK FARKLI BİR ETKİNLİK VAR

AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik, Şehitkamil Belediyesinin her yaş grubuna özel bir sportif etkinlik gerçekleştirdiğini kaydederek söyle konuştu:

“Geride kalan haftalarda Şehitkamil Belediyemizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde organize ettiği etkinliklere katılmıştık. Bu etkinlik zincirinin hemen ardından bu kez Mayıs ayı boyunca yüzlerce gencimizin katılımıyla düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen müsabakalara misafir oluyoruz. Şehitkamil Belediyemiz, Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun öncülüğünde yıl boyunca her yaş grubuna özel bir etkinlik gerçekleştiriyor. Çocuklarımızın ve gençlerimizin oyunlarla sosyal ve sportif etkinliklerle buluşmalarında emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyor, gençlerimize katılacakları organizasyonlarda başarılar diliyorum.”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI VOLEYBOL’DA TÜRKİYE FİNALLERİNDE

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.