DOLAR

32,3716$% 0.12

EURO

35,1037% -0.12

STERLİN

41,1114£% 0.24

GRAM ALTIN

2.320,88%0,09

ÇEYREK ALTIN

3.994,00%0,05

TAM ALTIN

15.975,00%0,05

ONS

2.232,06%0,00

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2295402฿%2.85498

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

GİRİŞİMCİLER GAZİANTEP’TE BULUŞUYOR

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Habitat ve GEN Türkiye koordinasyonunda Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Sanayi Odası ve Gaziantep Ticaret Borsası ev sahipliğinde Gaziantep’te gerçekleşecek “Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum” için geri sayım başladı.

Türkiye’nin girişimcilik alanındaki en büyük etkinliği olan “Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum” bu yıl 23 Aralık’ta “Girişimciliğin Tam Zamanı” teması ile Gaziantep’te gerçekleştirilecek. Forum kapsamında geleneksel olarak düzenlenen interaktif yuvarlak masa toplantıları ile girişimci ve girişimci adayları iş dünyasının önde gelen isimleri ile buluşacak.

YILDIRIM: ŞEHRİMİZ VE GİRİŞİMCİLERİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR FIRSAT

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, Gaziantep’in girişimci ruhu, ticari zekâsı ve ekonomik başarılarıyla ön plana çıktığını; bu başarılı performansın devamı için de hızla gelişen, dönüşen ticari hayata şehir olarak ayak uydurmaları gerektiğini belirterek, “G3 Forum şehrimiz ve girişimcilerimiz için çok önemli bir fırsat. İş dünyasına getirdikleri yeniliklerle kendilerini ispatlayan çok değerli isimler, şehrimizde girişimci ve girişimci adaylarıyla bir araya gelecek. Yıllar boyu edindikleri çok kıymetli iş tecrübelerini, başarı dolu hikâyelerini gençlerle paylaşarak girişimcilik yol haritası çıkartılmasına da yardımcı olacaklar. Ben inanıyorum ki bu Forum pek çok gencimizin, girişimcimizin yoluna ışık tutacak, belki de dünya markası olacak yeni girişimlere vesile olacak. İstisnasız her bir girişimcimizi, girişimci adaylarımızı 23 Aralık’ta düzenleyeceğimiz organizasyonda görmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

ÜNVERDİ: ÜLKEMİZİ YARINLARA TAŞIYACAK GİRİŞİMCİLERİMİZ BURADAN ÇIKACAK

Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi de girişimcilik denilince ilk akla gelen illerden olan Gaziantep’te böylesi bir organizasyonun gerçekleşmesinden büyük mutluluk duyduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti: “Girişimciliği ile örnek olmuş çok değerli isimleri, girişimci ve girişimci adaylarımızı, bu anlamda Türkiye’nin en büyük etkinliği olan G3 Forum’da buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Başvuruları başlayan ve fırsatlarla dolu bu önemli buluşmaya tüm girişimci adaylarımızın ve gençlerimizin katılmalarını bekliyoruz. Mücadele etmek aslında bu coğrafyanın hem kaderinde hem de genetiğinde vardır. Geçmişte atalarımız nasıl ki cephede mücadele vermişse bugün de onların izinde gelişen dünya koşullarında yenilikleri yakalamak üzere büyük bir çaba gösteriyoruz. Bu doğrultuda aydınlık yarınlarımızı inşa edecek gençlerimizi, kendilerini ifade etmelerine imkân sağlayacak, sektöründe lider olmuş mentorlerle bir araya gelerek yol haritalarını belirlemelerine katkıda bulunacak ve cesaretlendirecek olan bu özel buluşmada bir arada olmaya davet ediyorum. 81 ilden katılımcılarla geleceğin mucitleri, yetenek ve becerileriyle ülkemizi yarınlara taşıyacak gençlerimiz buradan çıkacak.”

AKINCI: GÜÇLÜ BİR EKOSİSTEMİN OYUN KURUCUSU OLMAK İSTİYORUZ

Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ise “Biz küresel ölçekteki girişimcilik gelişmelerini takip eden veya onların tüketicisi olan değil, dünyaya vizyoner bir kimlikle bakan ve büyük girişimlere ev sahipliği yapan güçlü bir ekosistemin oyun kurucusu olmak istiyoruz.  Zira teknolojinin her gün geliştiği ve kademe atladığı küresel arenada var olmanın en etkin yolu girişimcilikten geçmekte. Bu bağlamda şehrimizde ‘Girişimciliğin Tam Zamanı’ mottosuyla düzenlenecek olan G3 Forum’un, girişimci ve girişimci adayları için yeni başarı hikâyeleri yazmak adına önemli bir fırsat oluşturacağına inanıyorum. 23 Aralık Perşembe günü tüm girişimci ve girişimci adaylarımızı Türkiye’nin en büyük girişimcilik etkinliğinde buluşmaya davet ediyoruz.” dedi.

Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve GEN Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı, GEN Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Aydın ile G3 Platform Başkanı ve GEN Türkiye Y.K Başkan Yardımcısı Gülden Yılmaz’ın açılış konuşmalarını gerçekleştireceği Forum, 23 Aralık Perşembe günü Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezinde düzenlenecek.

Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum programı, tüm detaylar ve başvuru için: www.g3forumturkiye.com

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ İÇİN 17 MİLYON AVROLUK DEV DESTEK!

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.