DOLAR

32,3706$% 0.15

EURO

34,9757% -0.3

STERLİN

40,9828£% 0.21

GRAM ALTIN

2.324,49%0,23

ÇEYREK ALTIN

3.998,00%0,07

TAM ALTIN

15.987,00%0,04

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2280479฿%1.3964

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

GÖNÜLLÜ VETERİNERLER’DEN CAHİDE’YE DESTEK

Gönüllü Veteriner Hekimler ve Teknikerler Derneği, CAHİDE Derneği’ne destek olmak için Gaziantep’e gelerek, 2 gün boyunca barınakta bulunan 100 köpeğe kısırlaştırma operasyonu yaparak çip taktı.

Gönüllü Veteriner Hekimler ve Teknikerler Derneği, CAHİDE Derneği’ne destek olmak için Gaziantep’e geldi. CAHİDE Derneği’ne ait Kurtpınar Karakız Barınağı’nı ziyaret eden veterinerler, 2 gün boyunca barınakta bulunan 100 köpeğe kısırlaştırma operasyonu yapıp, çip taktı. Barınakta bulunan tüm köpeklerin parazit ve kuduz aşılarını yapan veterinerler, tümörü bulunan iki köpeği de operasyonla sağlığına kavuşturdu.

CAHİDE Derneği Onursal Başkanı Cengiz Bayram,” Gaziantep’in Oğuzeli ilçesindeki 20 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük hayvan barınaklarından biri olma özelliğini taşıyan barınağımız, çok sayıda cana ev sahipliği yapıyor. Az sayıda gönüllümüzün desteği ile yardıma muhtaç birçok canı önce tedavi ediyor, ardından barınağımızda güzel bir yuva bulana kadar konuk ediyoruz. Engelli çok sayıda can ise tercih edilmedikleri için ömür boyu bizimle kalıyorlar. Biz bu işe ömrümüzü adadık. Gönüllü sayımız yetersiz, ama biz az sayıda gönüllümüz ile onları kaderlerine terk etmemek için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Bize bu mücadelemizde dostlarımız da destek oluyor. Gönüllü Veteriner Hekimler ve Teknikerler Derneği Gaziantep’e gelerek iki gün boyunca hem kısırlaştırma ve tümör operasyonları yaptı hem de canlarımıza çip taktı. Kendilerine desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.”dedi

CAHİDE Derneği Başkanı Cemal Güneş ise, “Gönüllü Veteriner Hekimler ve Teknikerler Derneği’ne çok teşekkür ederiz. Bu zor mücadelemizde bize destek oldular. Değerli veterinerlerimiz iki gün boyunca var güçleri ile çalıştılar. Dernek olarak sokak hayvanlarının istenmediği, yok sayıldığı şehrimizde yıllardır yaşatma çabamız devam ederken her geçen gün daha farklı, daha köklü çözümler üretip, hayata nefes katmaya çalışıyoruz. Barınağımızda, Gaziantep başta olmak üzere yakın illeri ve ilçelerinde sokakta yaşayamayacak hasta, engelli, savunmasız birçok cana ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Bizim dostlarımız kimsesiz değildir, onların bu şehirde bir evi ve kocaman ailesi vardır. Bu uğurda yanımızda tüm dostlarımızı görmek istiyoruz” diye konuştu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

“İHRACATIN YILDIZLARI” ÖDÜLLERİNİ ALDI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.