DOLAR

32,3767$% 0.17

EURO

34,9961% -0.27

STERLİN

41,0005£% 0.26

GRAM ALTIN

2.324,32%0,22

ÇEYREK ALTIN

3.990,00%-0,26

TAM ALTIN

15.946,00%-1,16

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.065,22%-0,16

BİTCOİN

2263885฿%-0.80229

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

GÜÇYETMEZ MAZBATASINI ALDI GÖREVE BAŞLADI

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi’nin 12-13 Şubat tarihlerinde yapılan genel kurulunda göreve seçilen Başkan Burkay Güçyetmez ekibiyle birlikte mazbatasını alarak, göreve resmen başladı.

Burkay Güçyetmez, mazbatasını almak üzere Şehitkamil İlçe Seçim Kurulu’nun daveti üzerine Gaziantep Adliyesi’ne gitti. Güçyetmez’i Yönetim ve genel kurul organlarında yer alan meslektaşları da yalnız bırakmadı. Güçyetmez, mazbatasını aldıktan sonra, sevincini yine meslektaşlarıyla paylaştı.

“ŞÖLEN HAVASI İÇERİSİNDE BİR GENEL KURUL YAPTIK”

Çok önemli bir seçim sürecini sağduyu içerisinde tamamladıklarını belirten, İMO Gaziantep Şubesi’nin yeni başkanı Burkay Güçyetmez, genel kurula katılım sağlayan ve genel kurulun demokrasi şöleni içerisinde geçmesini sağlayan tüm üyelere teşekkür etti. Güçyetmez “Bütün üyelerimizin özverisiyle, Odamızın saygınlığına yakışır bir şekilde genel kurulumuzu tamamladık. Üyelerimiz zorlu pandemi sürecinde, genel kurulumuza katılım sağlayarak, büyük bir özveri gösterdi. Bizlerde şahsım ve yönetici arkadaşlarımla birlikte, bize duyulan bu göreve layık olabilmek için, birlik-beraberlik içerisinde, herkesi kucaklayarak, Odamızı ve mesleğimizi daha üst seviyelere taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Meslektaşlarımızın çok önemli sorunları var. Bu sorunları çözmek ve seçim döneminde verdiğimiz sözleri yerine getirmek için, hiç vakit kaybetmeden, çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz” diye konuştu.

GEÇMİŞ BAŞKAN VE YÖNETİMLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Bütüncül bir yönetim anlayışı çerçevesinde hareket edeceklerini kaydeden Güçyetmez, “İletişimin gücüne inanıyoruz. Dolayısıyla bütün üyelerimizle sürekli iletişim ve etkileşim içerisinde olacağız. Bu kapsamda yapacağımız çalışmaları da, şeffaf ve katılımcı bir anlayış içerisinde kamuoyu ve meslektaşlarımızla paylaşacağız” dedi.

Burkay Güçyetmez, konuşmasının sonunda, İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi’ne ve mesleğe, bugüne kadar hizmet veren tüm başkan ve yöneticilere de teşekkürlerini sundu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

EŞSİZ SAVUNMANIN TÜRK VE FRANSIZ BASININDA YANSIMALARI KİTAP OLDU

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.