DOLAR

32,5927$% 0.29

EURO

34,8055% 0.1

STERLİN

40,6850£% -0.04

GRAM ALTIN

2.490,76%0,27

ÇEYREK ALTIN

4.253,00%0,12

TAM ALTIN

16.932,00%0,11

ONS

2.379,90%0,04

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2069044฿%3.93235

a
alan18-kopya

15 TEMMUZ, KİM KATİL KİM MAKTÜL

Karanlık gecenin 3. yıldönümündeyiz. Onlarca canımızı bir gecede saatler içerisinde ne oluyor ne bitiyor henüz anlamamışken kaybettik. Özel Harekat Daire Başkanlığı hainler tarafından bombalandı onlarca kalifiye özel harekatçımızı kendi uçaklarımızdan atılan bombalarla şehit verdik. Bombalamaya katılan helikopterlerimizi kendi elimizle kırıma uğrattık. Yüzlerce sivil vatandaşımız kendi silahlarımızdan çıkan kurşunlarla vurularak hayatını kaybetti. Hiç günahsız tamamen ast üst ilişkisi neticesinde emir alarak o gün oraya gönderilen erlerimiz tabir-i caizse linç edilerek yaralandı, hatta hayatını kaybetti.

*** ***

Biz ülkece bunları yaşadık peki gerçekten bu gecenin katili kim, maktulü kim? Bu yapılanmanın iktisadi ve siyasi ayağında olan kişiler ya hiç yargılanmadı ya da bir şekilde kendini kurtardı. Bu yapılanmada piramidin en altında bulunan belki de bu yapılanmaya temiz niyetlerle girmiş belirli bir maaşla ve gönüllülükle katılan kişiler çok ağır bedeller ödedi ve hala da ödüyor. Peki bu şekil bir yargılanmayla gerçek sorumluları nasıl bulabiliriz?

*** ***

Yüzbinlerce insan görevden alındı, kendisi ve ailesiyle beraber milyona yaklaşan bir kitle kuru ekmeğe muhtaç kaldı. Bir dönem iktidar kanadının da destek verdiği, yönlendirdiği FETÖ bağlantılı okullardan mezun binlerce genç itibarsızlaştırıldı. Bu gecenin bıraktığı izler saymakla bitmeyecek.

*** ***

Gerçek sorumluların yargı önünde hesap vermesi ve bir an önce adil yargılanmanın gerçekleşmesi gerekmektedir. Toplumda açılan yaralar ve itibarsızlaştırmalar son bulmalıdır. Özellikle FETÖ'nün siyasi ve iktisadi ayağı araştırılmalı, bulunmalı ve yargı önüne çıkarılmalıdır.

*** ***

Buradan son olarak şunu söylemek gerekir ki,milletten üstün hiç bir kişi,grup,cemaat,tarikat vs yoktur.Kendini milletten üstün kim görüyorsada büyük bir yanlışın içinde olduğunu bilmelidir.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

CİNSEL MİTLER

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.