DOLAR

32,3809$% 0.18

EURO

35,0836% -0.11

STERLİN

41,0680£% 0.36

GRAM ALTIN

2.324,83%0,24

ÇEYREK ALTIN

4.036,00%1,15

TAM ALTIN

16.241,00%1,88

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.142,40%0,69

BİTCOİN

2240786฿%-2.60675

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

50 bin Tablet ve İnternet çocuklarla buluştu

Korona virüs salgınında eğitimlerini uzaktan alan çocuklar EBA’ya katılımlarında sorun yaşamasınlar diye Gaziantep Şahinbey’de tam 50 bin tablet internet paketleri ile birlikte dağıtılmaya başlandı…

Bazı öğrencilerin tableti yoktu kimi öğrenciler ise internet problemi yaşıyordu. Gaziantep Şahinbey Belediyesi çocuklarımızın bu problemini çözmek, uzaktan eğitime destek olmak adına ilk etapta 30 bin, taleplerin artmasıyla 20 bin tablet daha ilave ederek toplam 50 bin tableti öğrenciler ile buluşturmaya başladı… Dağıtımına başlanan tabletlerin yanında her öğrenci için 6 aylık internet paketleri de beraberinde hediye ediliyor…

EĞİTİMDE AKSAKLIK YAŞANMASIN…

Eğitime verdiği desteği her geçen gün artıran Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Uzaktan eğitime destek vermek amacıyla Şahinbey Belediyesi olarak tam 50.000 adet tablet bedelini Milli Eğitim Bakanlığı hesabına yatırdık ve tabletlerimiz geldi. 50.000 adet tablet Şahinbey’de eğitim gören öğrencilerimize dağıtılmaya başlandı. Amacımız uzaktan eğitimle de olsa öğrencilerimizin eğitimden uzak kalmamasıdır” dedi.

ÖĞRETMENLERDEN TEŞEKKÜR

Uzaktan eğitimde bazı öğrencilerin derslere katılamadığını ifade eden öğretmenler “Birçok öğrenci uzaktan eğitimde derslere katılamıyor ve eksiklik yaşıyordu. Evinde interneti, tableti veya akıllı bir cihazı olmadığı için sıkıntı yaşıyordu. Şahinbey Belediyesi sayesinde öğrencilerimin sorunları çözülmüş olacak. Tabletler okulumuza geldi ve içerisinde 6 ay yetecek kadar internet paketi de var.  Ayrıca eğitime vermiş olduğu destekten dolayı Şahinbey Belediyemize teşekkür ettiklerini” ifade ettiler.

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

Tabletlerine kavuşan öğrenciler ise mutlu olduklarını söyleyerek “Canlı derslere çok zor katılıyorduk. Evimizde tablet, bilgisayar ve internetimiz yoktu. Bizlere tablet verileceğini öğrenince çok sevindik. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederiz” dediler.

“ÜÇ ÇOCUĞUM AYNI ANDA DERSE KATILAMIYORDU…”

Öğrenci velisi Leyla İnce, verilen tablet sayesinde çocuklarının derslere katılabileceğini ifade ederek “Eğitim gören iki çocuğum var. Ayrıca annem vefat ettiği için kız kardeşimde bende kalıyor ve o da eğitim alıyor. Elimizde tablet, bilgisayar olmadığı için üç çocuğun aynı anda uzaktan erişimini sağlamakta çok zorlanıyorduk. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na yapmış olduğu bu projeden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu arada Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu telefon ile arayan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk eğitime verilen destekten dolayı teşekkür konuşması yaptı…

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

SEVEREK YAPTIĞINIZ İŞTE YENİLİKLER İLHAM VERİR

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.