DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

TAM ALTIN

16.908,00%-0,09

ONS

2.391,52%0,54

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2080539฿%4.94529

a
alan18-kopya

Adalet Bakanı Gül “Dünyada küresel bir adaletsizlik var”

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gaziantep’te yaz okulları kapanış törenine katıldı. Törende konuşan Bakan Gül, “Dünyada küresel bir adaletsizlik var” dedi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, “Yaz spor okullarında çok güzel eğitimler yapılmış, bundan dolayı bakanlığımıza tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Spor sadece yaz sporlarında yapılan bir etkinlik değildir. 12 ay boyunca spor alanlarında sizleri görmek istiyoruz. Etrafınızda kötü alışkanlıklara sahip olanlar olabilir ama sizler sporla iyi alışkanlıklar edineceksiniz. Bu çalışmalara sizlerin de verdiği gayret çok önemli. Gençler spordan sakın kopmayın. Gelecek gençlerin elinde şekillenecek. Bugün dünyada küresel bir adaletsizlik var. Dünyada 200 bin kişi milyarlarca kişinin geleceğini sömürüyor. Yanı başımızda Suriye’de çocuklar ölüm döşeğinde. Bizler adaletin yanında olacağız. İnşallah Türkiye’nin geleceği sizlerin elinde şekillenecek” dedi.

Yaşanan deprem nedeniyle İstanbullulara geçmiş olsun dileklerini ileten Gül, “İstanbul'da hemşerilerimizin yaşadığı deprem nedeniyle İstanbul'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim tüm şehirlerimizi bu tür afetlerden muhafaza eylesin. Gençlerimizin spor dair ne ihtiyacı var dediysek bakanımız Gaziantep’in yanında oldu. Ben de bakanımıza teşekkür ediyorum. Gaziantep 2 milyona aşkın nüfusuyla kardeşçe yaşanılan bir şehir. Bir barış şehri her alanda sanayide, kültürde turizmde olduğu gibi sporda da merkez bir konum olmak için önemli bir adım atmaktadır. Ülkemizin ve şehrimizin daha iyi bir noktaya ulaşması için bu tür yatırımlar önemli. Gençler kendilerini maddi ve manevi daha iyi yetiştirsin diye başta Cumhurbaşkanımız Erdoğan olmak üzere gençlerimizin hizmetine sunuluyor. En iyi yatırım, gençliğe yapılan yatırımdır. Gençler ay yıldızlı bayrağımızı daha yükseğe ulaştıracaktır. Türkiye’de ekonomide ve sanayide Gaziantepliler taş üstüne taş koydu. Gaziantep’i her alanda olduğu gibi spor alanında da zirveye taşıyacağız” diye konuştu.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, çocukları çapulculara yedirtmeyeceklerini belirterek, “Biz çocuklarımızı dağa taşa kurda yedirmeyeceğiz. Biz çocuklarımızı çapulculara yem ettirmeyeceğiz. Biz çocuklarımızı spora yönlendireceğiz. Dağa değil çocuklarımızı kitaplara yönlendireceğiz. Bu kararlılığımızı hep birlikte başaracağız. İnşallah daha güzel neticelere hep birlikte ulaşacağız” şeklinde konuştu

GENÇLİK VE SPOR BAKANI MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU:

“ÇOCUKLARI KÖTÜ ŞEBEKELERİN ELLERİNE DÜŞÜRMEYECEĞİZ”

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da, “Gaziantep’in bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Antep, şehitler şehri, kurtuluş mücadelesinde binlerce evladını şehit veren bir şehir. Adaletin ve kardeşliğin sembolü olan bir şehir. Bu şehrin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Sizler de bizimle beraber olduğunuz sürece bizler üretmeye devam edeceğiz. Gaziantep gençleriyle, kadınlarıyla tüm yönleriyle bizim gözümüzde olan bir şehir. Yüzme havuzundan spor salonlarına kadar her alandaki tesisleri en iyi şekilde değerlendirilmesi gerekir. Bizler sizleri kötü şebekelerin eline düşürmemek için çabalıyoruz. İnşallah sizler o kötü şebekelerin ellerine düşmeyeceksiniz. Bizler her daim sizin yanınızda ve sizin hizmetinizde olacağız. Gaziantep’te çok yakın zamanda pek çok branşta uluslararası şampiyonaları düzenleyebiliriz. Bütün uluslararası müsabakalarda şampiyonların Gaziantep’te çıkacağına inanıyorum” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, törende kentte yapılan spor çalışmaları hakkında bilgi vererek, spor tesisi sayısını arttıracaklarını dile getirdi.

Konuşmaların ardından Gaziantep’e spor konusunda verdiği desteklerden dolayı Bakan Kasapoğlu’na hemşehrilik beratı verildi. Bakan Kasapoğlu’na ayrıca Gazişehir Gaziantep futbolcuları tarafından forma hediye edildi.

Törenlere Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Derya Bakbak, Ahmet Uzer, Nejat Koçer, Müslüm Yüksel ve Mehmet Sait Kirazoğlu, MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşlar ve sporcular katıldı.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Tur-İş Sendikası Sırakaya’ya emanet

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.