DOLAR

32,5785$% 0.05

EURO

34,9111% 0.07

STERLİN

40,5755£% 0.09

GRAM ALTIN

2.430,58%0,04

ÇEYREK ALTIN

4.085,00%0,19

TAM ALTIN

16.291,00%0,21

ONS

2.324,95%0,14

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2180706฿%0.82159

a
alan18-kopya

ALİMDER Atatürk Lisesi mezunlarını buluşturdu

Atatürk Lisesi Mezunları Derneği (ALİMDER) tarafından her yıl Mayıs ayında gerçekleştirilen ‘Geleneksel Nohut Dürümü Buluşması ve Mangal Keyfi’ organizasyonu bu yıl da mezun ve mensupları bir araya getirdi.

Atatürk Lisesi Mezunları Derneği (ALİMDER) tarafından her yıl Mayıs ayında gerçekleştirilen ‘Geleneksel Nohut Dürümü Buluşması ve Mangal Keyfi’ organizasyonu bu yıl da mezun ve mensupları bir araya getirdi. Yönetiminde önemli siyasetçi, iş adamı ve eğitimcilerin bulunduğu Atatürk Lisesi Mezunları Derneği’nin, bu yıl 10.sunu düzenlediği organizasyonda açıklama yapan Dernek Başkanı Behzat Şencay, “Kurulduğu günden bu yana ülkemize, şehrimize önemli katkılar sağlayan birçok değerli isim mezunlarımız arasında yer alıyor. Dernek olarak okulumuzda eğitim alan ve okulumuzdan mezun olan kişileri bir araya getirmenin gururunu yaşıyoruz “ dedi. Şencay, okul mezunlarından olan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun okula kapalı spor salonu yaptıracağının müjdesini de verdi.

Atatürk Lisesi Mezunları Derneği (ALİMDER) tarafından her yıl Mayıs ayında düzenlenen geleneksel ‘Nohut Dürümü Buluşması ve Mangal Keyfi’ etkinliğinin bu yıl 10.su yapıldı. Atatürk Anadolu Lisesi Bahçesinde yapılan organizasyona geçmiş yıllarda okuldan mezun olan Gaziantep Bölge Adliye Mahkemeleri Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, CHP İl Başkanı Lütfü Demir, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Halil Uğur, Hakim Mustafa Kılıç, eski Milletvekili Akif Ekici, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkan Yardımcısı Orhan Kızılaslan, Işıklı İlkokulu Müdürü Ayhan Keklik, Dr. Emin Yılmaz, İşadamı Bahittin Güllü, İşadamı Ercan Yalçın, Hasan Celal Güzel İlkokulu Müdürü Remzi Sağ ve birçok önemli siyasetçi ve iş insanı katıldı.

KOCAMAN BİR AİLE OLDUK

Atatürk Lisesi mezunlarından olan ve dernek yönetiminde görev alan Gaziantep Bölge Adliye Mahkemeleri Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın, derneğin eğitime olan katkılarına değinerek, “ Atatürk Lisesi mezunu olmaktan her zaman gurur duydum. Burada bu güzel etkinlikte hem mezun olduğumuz dönemdeki sıra arkadaşlarımızla hem de bizden önce ve sonra mezun olan dostlarımızla bir araya geldik. Bugün burada ilk kayıt olmaya geldiğimiz gün yaşadığımız heyecanı yeniden yaşadık. Bizim öğrencilik dönemlerimizde şartlar pek elverişli değildi. Şimdi çocuklarımızın eğitimi için dernek olarak desteğimizi esirgemiyoruz. Eğitim hayatımızın en önemli dönemlerinde edindiğimiz dostluk ve kardeşlik ile bugün kocaman bir aile olduk” dedi.

MEZUNLAR İÇİN KATALOG YAPILACAK

Lisenin geçmiş mezunlarından olan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Her zaman gurur duyduğumuz okulumuzla iftihar ediyoruz. Ben 1977 mezunuyum. Birkaç tane sınıf arkadaşım ile bir araya geldik. Bu okulda birçok hatıramız var. Öğretmenlerimizi hiç unutmadık, Allah razı olsun.  Öğrencilerimizle kariyer günlerinde bir araya geliyoruz. Okulumuzun daha önce tamamen bakımını gerçekleştirmiştik. Şuan bahçede bulunan eski sahanın yerine bir kapalı spor salonu yapacağız. İnşallah en kısa sürede tamamlayacağız. Okulumuzdan mezun olanları yıl yıl katalog haline getirmelerini istiyorum. Mezun dostlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum“ dedi.

ÖĞRETMENLERİMİZLE DE BULUŞMAK İSTİYORUZ

Lisenin ilk mezunlarından olan eski Milletvekili Akif Ekici, “1966 yılında bu yıla ortaokula kaydoldum. 1973 yılında bu okuldan mezun oldum. Ülke sevgisi, vatan sevgisi, bayrak sevgisini Atatürk Lisesi’nde öğrendik. Atatürk Lisesi yıllardan beri bu ülkenin yönetiminde söz sahibi olan öğrenciler yetiştirdi. Atatürk Lisesi’nde eğitim vermiş olan hocalarımızla da bir araya gelmek istiyoruz“ şeklinde konuştu.

KAPALI SPOR SALONU MÜJDESİ

Atatürk Lisesi Mezunları Derneği (ALİMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Behzat Şencay, “Kurulduğu günden bu yana ülkemize, şehrimize önemli katkılar sağlayan birçok değerli isim mezunlarımız arasında yer alıyor. Dernek olarak okulumuzda eğitim alan ve okulumuzdan mezun olan kişileri bir araya getirmenin gururunu yaşıyoruz. Dernek olarak okulumuzda eğitim alan öğrencilerin geleceğini şekillendirmek adına birçok kariyer günü düzenledik. Okulumuzun yıkılması gündemdeyken, Valimiz Davut Gül’e düzenlediğimiz ziyaretle yıkılma fikrinden cayılmasını sağladık. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, okulumuz adına birçok destekte bulundu ve bu yıl okulumuza kapalı spor salonu yaptıracak. Bize bu güzel müjdeyi verdiği için ve destekleri için başkanımıza teşekkür ediyoruz “ dedi.

ORGANİZASYON İÇİN ALİMDER’E TEŞEKKÜR

Programda konuşan Okul Müdürü Yusuf Karabulut, Atatürk Lisesi’nden mezun olmanın bir ayrıcalık olduğunu söyleyerek, amaçlarının okulun eski mezunları ile bir araya gelmek, öğrencilik dönemlerini yad etmek olduğunu belirtti.  Müdür Karabulut, ALİMDER Yönetimine düzenledikleri organizasyon için teşekkür etti.

 Etkinlikte Atatürk Lisesi Mezunları Derneği (ALİMDER) tarafından, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na okula sağladığı desteklerden dolayı plaket takdim edildi. Coşkulu bir ortamda gerçekleşen organizasyonda sporda ve eğitimde başarılı öğrencilere hediyeleri verildi. Şölen havasında geçen buluşma çeşitli etkinliklerle son buldu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Öğrencilerde azim ve motivasyon’ semineri

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.