DOLAR

32,3427$% 0.19

EURO

35,1087% -0.22

STERLİN

41,0209£% -0.29

GRAM ALTIN

2.239,43%-0,17

ÇEYREK ALTIN

4.074,00%1,58

TAM ALTIN

16.547,00%1,85

ONS

2.155,48%-0,21

BİST100

7.962,34%3,14

BİTCOİN

2068252฿%-5.55932

a
alan18-kopya
ali-01
ali-01

AUZEF mezunları kep atarak gönüllerince eğlendi

Dünya Sosyologlar Derneği (DÜSODER), bir ilke imza atarak İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi’nden (AUZEF) mezun olanlar için mezuniyet töreni düzenledi.

İstanbul Üniversitesi önünde Cübbe giyme, kep atma töreni ve ortalaması 3’ün üzerinde olanlara plaket verilmesinin ardından teknelerle boğaz turu yapılarak çeşitli eğlenceler düzenlendi.

Mezuniyet törenine DÜSODER Başkanı Necdet Topçu’nun yanı sıra Yönetim Kurulu üyelerinden Başkan yardımcısı Yunus ekşi, Genel sekreter Sadık uslu ve Başkan yardımcısı Hüdaver Doğan ile İstanbul Üniversitesi’nden Prof Sami Şener, Prof. Kutluk özgüven, Doç. Meral ağır, Öğretim görevlisi Nalan Tur katıldı.

Dünya Sosyologlar Derneği Başkanı Necdet Topçu törende yaptığı konuşmada, okul idarecilerine, velilere ve öğrencilere teşekkür ederek,” Mezunlarımızı çağdaş değerlerle, bilgiyle, meslek ahlakı ile donattınız. Öğretimleri boyunca emek sarf ederek yetiştirdiniz ve onları yaşama hazırladınız. Onları en iyi şekilde yetiştirdiniz, Sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Velilerin, çocuklarını büyük özverilerle yetiştirerek kendilerine emanet ettiklerini ifade eden Topçu, “ Sayın veliler, sizler büyük özveriler ile onları yetiştirdiniz ve bizlere emanet ettiniz. Onlarla ne kadar gurur duysanız azdır. Bugünkü törenin en mutlu kişilerisiniz. Öğrencilerimize bugüne kadar maddi ve manevi olarak her türlü desteği verdiniz. Yaşadığınız bu büyük gururu bizler de sizlerle paylaşıyoruz” diye konuştu.

Mezun olan öğrencilerin artık devlet ve toplum yaşamında yeni sorumluluklar üstleneceklerini, ülkenin benimsediği hedeflerin gerçekleşmesinde belirli rol oynayacaklarını dile getiren Necdet Topçu, ,” Sevgili mezunlarımız, ülkemizin seçkin bir üniversitesinden mezun olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorsunuz. Hepinizi yürekten kutluyorum. Bugünden başlayarak, devlet ve toplum yaşamında yeni sorumluluklar üstlenecek, ülkemizin benimsediği hedeflerin gerçekleştirilmesinde belirli rol oynayacaksınız. Geleceğimizin güvencesi olan sizleri, bilimi ve teknolojiyi kullanan,  insan haklarına saygılı, erdemli, sorunlara neden-sonuç ilişkisi içinde çözüm üretebilen, araştıran, sorgulayan, etik değerlere ve ulusal değerlere bağlı sağduyulu bireyler olarak olarak yetiştirmenin gururunu taşıyoruz. Artık yuvadan uçuyorsunuz. Büyük sorumluluklar sizi bekliyor. Şunu sakın unutmayın “Kazananlar asla pes etmeyenlerdir; pes edenler ise asla kazanamayanlardır.” Yolunuza hangi zorluk çıkarsa çıksın asla pes etmeyin. Çok başarılı olacaksınız, Vatanımızın bütünlüğüne yönelik inancınızı her koşulda korumalı, bilginize, görgünüze her şeyden önce kendinize güvenmelisiniz. Sizlerle gurur duyuyoruz.  Bu aziz vatanın ecdadımızdan bizlere emanet olduğunun idraki içinde, tarihimize ve değerlerimize sadakatle sahip çıkarak, ülkemizi hep birlikte daha huzurlu günlere taşımanın gayreti içinde olacağınıza inanıyorum.  Yürüyüp geçtiğiniz yolların aydınlık, yolunuzun açık ve başarılarınızın sürekli olmasını diliyorum. 

Dünya sosyologlar derneği olarak Ülke yararına olan tüm arayışlarınızda desteğimizin ve güvenimizin sizlerle olacağını unutmamalısınız. Bizleri ve özellikle bir mezunu olmaktan her zaman gurur duyacağınız Üniversitemizi hiçbir zaman unutmayınız. Yolunuz açık, geleceğiniz pırıl pırıl aydınlık olsun”  şeklinde konuştu

Konuşmaların ardından mezunlar ve aileleri kiralanan teknelerle boğaz turu atarak eğlencenin keyfine vardılar.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Ders zili çalıyor

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.