DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

TAM ALTIN

16.908,00%-0,09

ONS

2.391,52%0,54

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2065034฿%0.47447

a
alan18-kopya

BANU CANER’DEN BURÇ YORUMLARI

Aslan burcunda yeniay 1 Ağustos perşembe günü saat 06.10 da gerçekleşecek bu yeniay önceliği Aslan- Kova Akrep- Boğa olup diğer burçları da etki altına alacaktır 2019 yılının Ağustos ayı içerisinde bulunduğumuz şu günlerde

Koç burcuBu ay aşkta ön planda yer alacaklar yenilik istediğiniz konularda gökyüzü sizi destekliyor. Yeni aşklar kapınızı çalarken var olan aşkınızı da ileri seviyelere yükseltecek. Yeni iş yeni ortaklıklarda bu ay gündeminizde yer alacak. 

 

Boğa burcu : Değer ve para konulu bir ay sizi bekliyor. Hangi konularda değerin var olup olmadığını sorgulatacak. Çalıştığınız yerde ben bu parayı hakediyor muyum gibi soruları önünüze çıkarıp masaya yatıracak. Bunun yanı sıra ailevi konularında da değer ve para temalı olup yeni kararlar almanızı sağlayacak 

 

İkizler burcu :Sağlık konusunda sizi biraz endişelendirecek görmezden geldiğiniz  ufak çaplı sağlık sorunlarınızı masaya yatıracak yeni tedavi şekilleriyle yenileyecek. İlişki ve iş konularında da yeni kararlar almanızı sağlayacak eskiye güle güle yeniye merhaba dedirtecek bir ay sizi bekliyor 

 

Yengeç burcu :Yengeçler için aile ve çocuk temalı bir ay olacak yer ve ev değişikliği yeni bir bebek isteme konusunda destekler veriyor. Ağustos ayı sizlere bu arada eski kapanmamış konularında yüzleştirip şifalandıracak. 

 

Aslan burcu : Bu yeniayın başrolü sizsiniz. Gerek aşk gerek iş konularında yeni ve yaratıcı taraflarınız öne çıkacak. Geçmişte emek verdiğiniz konularda bu aydan itibaren ekmeğini yemeye başlayacaksınız bu arada kalp ve sırt ağrılarına da dikkat etmelisiniz.

 

Basak burcu: Bu yeniay ilişkisi olanları monotonluktan çıkarıp hareketliliği getirecek. bir anda evlilik kararı alabilirsiniz. Yalnız olanlar içinse yeni ve güzel başlangıçlar için gökyüzü sizi destekliyor.  İş konularında çok çalıştınız ve emeğinizin karşılığını size doğru getirdiği güzel bir süreçtesiniz.

 

Terazi burcu: Bu yeni ay sizi ailevi ve iş konusunda nerde değer sağlayamadıysak oradan denge kurmanıza yardımcı oluyor. Cesaret edemediğiniz konularda gökyüzü size çok güzel fırsatlar sunuyor.  Büyük ve radikal kararlar almanıza yardımcı olacak.

 

Akrep burcu: Geçmişteki canınızı sıkan konuları bu ay hızlı bir şekilde çözüp daha hırslı daha çözüm odaklı olmanızı sağlayacak. Örneğin, sorunlu  ilişkiniz varsa ani bir kararla sonlandıracaksınız.  Artık bu yeni yolunuzda sizi yenileyen kişilerle tanışmanız için destekler verecek.

 

Yay burcu: Bu ay sağlık konusunda dengeli beslenme ve spor odaklı günler sizi bekliyor. Hızlı bir şekilde şehir değişikliği bu aydan itibaren sizin konularınız olacak. Kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız o alanda bulmanıza yardımcı olacak.

 

Oğlak burcu; Oğlak burcu bu yeniay da aile ve iş odaklı olacak. Yurtdışı ve uzaklarla  ilgili konularda yeni iş planları içerisinde kendinizi bulabilirsiniz.  Yabancı dil eğitim alanında da desteklenecek. Aile konularında da büyük radikal kararlar almanızı sağlayacak aya giriyorsunuz

 

Kova burcu : Sosyal ve arkadaş çevresinden güzel destekler geliyor. Sosyal ortamdan yeni bir aşk ve iş alanından yükselmenizi sağlayacak güzel bir sürecin başlangıcı olacak. Bu ay yeni ve daha sağlıklı birliktelikler sizleri bekliyor

 

Balık burcu: Geçmiş dönemlerde samimiyetsiz olan her konuyu değişip dönüştürmenizi sağlayacak. Güzel bir zaman dilimi ruhsal alanda içe dönük tarafınızı terk edip daha özgür daha özgüvenli bir şekilde hayat enerjinizi yükseltecek. Bir dönemin yeni başlangıcı olacak. Bu Ağustos ayı sizin ruhsal alanınızı yenilemeniz için büyük  katkıda bulunacak..

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Yüzde 17,5’lik artışla Temmuz ayı ihracatında rekor

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.