DOLAR

32,5927$% 0.29

EURO

34,8055% 0.1

STERLİN

40,6850£% -0.04

GRAM ALTIN

2.490,76%0,27

ÇEYREK ALTIN

4.253,00%0,12

TAM ALTIN

16.932,00%0,11

ONS

2.379,90%0,04

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2069044฿%3.93235

a
alan18-kopya

beyni kandırma sırası bizde

Bazen her şey bitti der bir kenara çekilir bedenimiz, zihnimiz

Bir dakikanın saatler aldığı zamanlar olur belki de

Saat tıkırtılarının, çatal bıçak seslerinin, sokaktan gelen çocuk seslerinin, kapı gıcırtısının, evde oluşan küçük seslerin hatta ve hatta en sevdiğimiz müziğin bile ağır geldiği zamanlara şahit olmuşuzdur.

Hayat koşturmacasının bir ağırlığın içerisine gömdüğü zamanları yaşıyoruz. İster ailede yaşanan bir sıkıntı olsun, ister iş yerinde oluşan bir sıkıntı olsun, isterse de sevdiğin kişi tarafından aldığın bir duygusal darbe.

Dünya’ya bakışımız ise flulaşmış. Her yön buğulu, her yön bazen karanlık olabiliyor.

Yaşam işte hepimizin varolduğu bir zemin. Böyle htiğimizde gökyüzünün huzuru bile ne kadar karanlık gelebiliyor değil mi ?

Oysa hepsinin bir dönüm noktası var. O dönüm noktası SENSİN!

Negatif duygular her zaman tetikte bekliyor. Bana bir dokunuş atsınlar ki bende günyüzüne çıkabileyim diye. Sen eğer buna yenik düşersen yukarıdaki hislere erişmen çok kolay olacaktır.

Peki hocam çok kolay güzel bir şekilde teslim olmayın diyorsunuz da ben bunu nasıl yapacağım dediğinizi duyar gibiyim.

Çok kolay değil evet ama başarabilirsin. Aksini ispatlayabilirsin. Ruhun daraldığı zamanları atlatabilirsin.

Çok yoğun bir işte çalışıyor olabilirsin kafanı kaldıracak zamanın olmuyor olabilir. Sürekli bir koşturma içerisinde oluyor olabilirsin. Lavaboya da mı gitmiyorsun J 

Gün içerisinde sadece senden yarım saat istiyorum, sadece ve sadece yarım saat işte bu kadar basit.

Bir fincan kahve, bir kulaklık, bir telefon ve de bir zen müziği. Bu zaman senin kendine ayırdığın en önemli motivasyon zamanı. Bu dilimin içerisinde kimseyi bulundurma, ister zihninde, ister yanında. Küçük bir zihin boşaltması yaşayacağız bu şekilde. Sadece sen gündemdesin ve sadece senin güzel hislerin yol alacak burada. Derin derin nefesler alacağız, huzurun yer aldığı masmavi gökyüzünü izleyeceğiz ve bulutların desenli geçişleri ruhuna eşlik edecek.

Her durumu olumlu değerlendirmek, olumlu değerlere çevirmek bizim elimizde. Beynin bize kolayca gönderdiği negatif enerjiyi, kolayca olumlu enerjiye çevirmek bizimi elimizde, teslim olmamak bizim elimizde. GÜLECEĞİZ VE BOL BOL DOPAMİN SALGILAYACAĞIZ. Negatif düşüncelerde oluşturduğumuz istemsiz gülümsemelerde bile beyin Dopamini hazırlıyor. Beyni kandırma işte bu kadar aslında. Sadece onun gibi düşünmek önemli olan.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

MUCİZE

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.