DOLAR

32,3709$% 0.15

EURO

34,9618% -0.33

STERLİN

40,9661£% 0.18

GRAM ALTIN

2.324,28%0,22

ÇEYREK ALTIN

3.993,00%0,10

TAM ALTIN

15.969,00%0,10

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2276011฿%0.52148

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

BİR ALKIŞI DA ONLAR HAKETMİYOR MU ?

Dünyayı kasıp kavuran ve binlerce insanın hayatına mal olan, dünya devlerinin ekonomisini alt üst eden, bir anlamda da insanları bir çok konuda hizaya getiren (Temizlik, hijyen, doğayı koruma v.s) Koronavirüs hayatımıza girdiği ilk günden itibaren iki meslek grubu olağanüstü bir çalışma sergiliyor.

En başta sağlık görevlileri…

Doktorundan, hemşiresine, yardımcı personelinden, hastanelerde görev yapan herkes fedakar bir şekilde hayat kurtarmak için canları pahasına çalışmalarını sürdürüyorlar.

Buradan tüm sağlık çalışanlarını kutlamak ve yaptıkları fedakarlığa teşekkür ediyorum… Elbette, en büyük övgüyü ve insanların balkonlarına çıkarak dakikalarca alkışı sonuna kadar hak ediyorlar.

Elinize, yüreğinize, emeğinize sağlık…

Ancaaak, burada bir meslek grubunu unutmamak gerek…

İlk günden itibaren caddelerde, sokaklarda, kentin her yerinde önlemleri alarak gece, gündüz mesai kavramı tanımadan çalışan fedakar güvenlik güçleri…

Yeri geldiğinde sağlık görevlisi oluyorlar, yeri geldiğinde insanların toplu olarak bulundukları yerlere girip denetim yapıyorlar, yeri geldiğinde sosyal mesafenin korunması yönünde uyarılarda bulunuyorlar, yeri geldiğinde sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşların yardımına koşuyorlar ve daha bizim duymadığımız ve bilmediğimiz bir çok yere ulaşıyorlar.

Tüm bunların yanı sıra bir de bizlerin can ve mal güvenliğini koruyabilmek adına asli görevlerini yerine getiriyorlar…

Onlar da bir alkışı hak etmiyorlar mı ?

Bence çoktaaan hak ettiler.

Buradan, bir gün de olsa belkide evlerinden, eşlerinden, çocuklarından, anne ve babalarından daha çok bizim yanımızda olan Polis, Asker ve Bekçi’lerimizi alkışlayalım ve onların verdiği emeğin karşılığını bir nebze de olarak onlara vermiş olalım

Ne dersiniz…

Bir akşam da hep birlikte balkonlarımıza çıkalım ve güvenlik güçlerimizi alkışlayalım…

Olmaz mı ?

Bence çok ta iyi olur…

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

GAZETECİ FEVZİ KOÇAK

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.