DOLAR

32,6011$% 0.38

EURO

34,8910% 0.44

STERLİN

40,7192£% 0.29

GRAM ALTIN

2.497,53%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.272,00%-0,02

TAM ALTIN

16.979,00%-0,35

ONS

2.383,89%0,21

BİST100

9.621,06%1,01

BİTCOİN

2129249฿%5.36522

a
alan18-kopya

Biri şu TEDAŞ’a dur desin

E yeter artık, bıktık artık TEDAŞ ekiplerinin umursamaz davranışlarından. Evinizde, işyerinizde otururken bir anda elektrikler kesilir ve karanlık içerisinde kalırsınız. Ararsınız, bilmem nerde arıza var, ekipler müdahale ediyor denilir. Bir süre beklersiniz, farklı aydınlatma araçları ile (Işıldak, mum) bulunduğunuz ortamı aydınlatmaya çalışırsınız.

Sadece aydınlatma ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Peki ya, yetiştirmeniz gereken bir projeniz, bir haberiniz veya öğrenci iseniz ödeviniz varsa ve bunları da bilgisayar üzerinden yapıyorsanız ?

Hepsi beklemeye alınır.

Bir süre sonra enerji verilir, hatta deneme amaçlı bir iki kez enerji kesilip tekrar verilir ki başka bir sıkıntı olup olmadığı kontrol edilir.

Amaaa, bu esnada kimimizin televizyonu, kimimizin buzdolabı yada başka bir elektronik cihazı hasar görür.

Sorumlu kim ?

Kimse üzerine almaz, arıza vardı yapıldı denilir, geçilir gidilir…

Tüm bunlar yetmiyormuş gibi, birde TEDAŞ’ın yaptığı kazı çalışmaları sırasında ya internet kablolarına zarar verilir, ya bölgeye enerji sağlayan hatlara zarar verilir, ya GASKİ’ye ait su boruları patlatılır.

Ya kardeşim, siz çalışma yaparken elinizde bölgenin bir haritası yok mu ?

O bölgede, hangi şebeke nereden geçer elinizde bir belge olmadan mı kazı çalışmaları yapıyorsunuz ? Yada varsa bile bu belgelere bakmadan vur gitsin, kim mağdur olursa olsun umurumda değil mi diyorsunuz ?

Evet, yeni yatırımlara eyvallah, arıza çalışmalarınıza eyvallah, gece gündüz demeden mesai harcamanıza eyvallah ama tüm bunları yaparken kimseyi mağdur etmeye hakkınız yok.

Yeter artık yeter…

Biri şu TEDAŞ’a dur desin…

Herkes işini benimseyerek, duyarlı ve bilerek yaparsa ne çalışma yapılan yerlerde başka hatlar (İnternet, GASKİ) zarar görür, ne de insanlar mağdur olur.

Kentin yöneticileri, artık bir toplantı mı yapar, TEDAŞ’ın başındaki sorumluları uyarır mı bilmem ama artık bu iş insanları canından bezdirdi ?

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

ÜLKE SEVDALISI GAZETECİ ADNAN AVUKA

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.