DOLAR

32,3505$% 0.3

EURO

35,1394% -0.01

STERLİN

40,8593£% -0.39

GRAM ALTIN

2.307,96%1,35

ÇEYREK ALTIN

3.972,00%0,14

TAM ALTIN

15.884,00%0,14

ONS

2.221,30%1,22

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2286148฿%2.5873

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

Büyükşehir Zabıtasından Ramazan denetimi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ramazan ayında vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıda tüketmeleri amacıyla fırın ve baklava imalathanelerinde denetim yaptı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ramazan ayında vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıda tüketmeleri amacıyla fırın ve baklava imalathanelerinde denetim yaptı.

Yıl içerisinde düzenli olarak gerçekleştirdikleri denetimlerini Ramazan ayında sıklaştıran Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşların sağlıklı gıda maddeleri tüketmelerini sağlamak amacıyla pide fırınları, baklava imalathaneleri ile simit ve poğaça üreten firmalarda denetimlerini yoğunlaştırdı. Fiyat etiketi, gramaj ve hijyen konuları başta olmak üzere çeşitli hususlarda denetim yapan ekipler, işletme ruhsatlarının dışında çalıştırılan personelin hijyen belgelerini de kontrol etti. Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerinde faaliyet gösteren 206 iş yerinde gerçekleştiren denetlemelerde, belirtilen standartlara uymayan 84 firmaya cezai işlem uygulandı. Özellikle Ramazan ayında tüketilen gıda ürünlerini üreten firmalar başta olmak üzere denetimleri artırdıklarını belirten Zabıta Daire Başkan Vekili Dr. Cafer Yılmaz, “Ramazan ayında fahiş fiyat uygulamalarının önüne geçmek ve halk sağlığını tehdit eden ürünlerin tespiti için kent genelinde denetimlerimizi sürdürüyoruz. Şube Müdürlerimizin de bizzat katıldıkları denetimlerde Gaziantep halkının huzurlu bir Ramazan geçirmeleri için Zabıta Teşkilatı olarak, yasalar çerçevesinde titiz, çözümcü bir çalışma sergiliyoruz” dedi. Hizmeti sunarken anlayış, sabır ve sevecen bir tavır içerisinde olmak gerektiğini vurgulayan Yılmaz, “Teşkilat olarak halkımızın huzuru ve sağlığı önceliğimiz. Halka rağmen değil, halk için çalışmak prensibi ile sürdürdüğümüz çalışmalarımız sırasında vatandaşlarımızdan gelen taleplerin çözümünde kendi sorumluluk alanımızdaki konularda gerekli yardımı sunmak için hazırız. Vatandaşlarımız 7/24 Zabıtaya ulaşarak sorunlarını iletebilirler” diye konuştu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Minibüs üzerinde tehlikeli yolculuk

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.