DOLAR

32,3785$% 0.18

EURO

35,0238% -0.19

STERLİN

40,9726£% 0.18

GRAM ALTIN

2.325,25%0,26

ÇEYREK ALTIN

4.007,00%-0,10

TAM ALTIN

16.112,00%0,14

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.097,43%0,19

BİTCOİN

2258276฿%-1.05045

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

Cumhuriyetin 96. yıl dönümü için 96 dakika yüzdüler

Bayrak yarışı cumhuru buluşturdu

 Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyeti'nin 96. yıl dönümü için düzenlenen kutlamalar kapsamında farklı yaş ve meslek gruplarından gönüllü katılımcılar 8 farklı kulvarda 96 dakika aralıksız kulaç attı.

Bayrak yarışı disiplininde farklı bir konseptte Alleben-1 Yüzme Havuzu’nda planlanan organizasyonda gönüllü katılımcılar 96 dakika boyunca aralıksız kulaç attı. Yeni bir formatta takımlar halinde düzenlenen etkinlikte birçok ilke imza atıldı. Milli sporculardan rekortmenlere, özel sporculardan minik kulaçlara, öğretmenden esnafa, sanayiciden işçiye, ev hanımından bilim insanına kadar birçok farklı yaş ve meslek grubundan gönüllülerin katıldığı etkinlikte, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Programa Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, sporcular ve aileleri katıldı.

"Cumhur, yüzme organizasyonda buluştu"

Cumhuru teşkil ettiren tüm bireylerin temsilcilerini kulvarlarda misafir ettiklerini söyleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Alleben Yüzme Havuzumuzda farklı branşlarda Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonu sporcular yetiştirdik. Katılımcı sayısı ve niteliği ile ‘ilklere sahne olan’ birçok başarılı organizasyonlara imza attık. Ev sahipliğini yaptığımız su sporlarındaki organizasyonlar artık ulusal arenada örnek gösterilir hale geldi. Su sporları özelinde gençlik ve spor alanında gerçekleştirdiğimiz tüm faaliyetlerde üzerimize düşen en önemli görev çocuklarımıza ve gençlerimize milli bilinci aşılmak oldu. Vatan, bayrak, devlet, millet sevgisi ile büyüyen nesiller yetiştirmek bizim en büyük misyonumuz. Bu duygularla hareket ederek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı özel bir organizasyonla taçlandırmak amacındayız. 29 Cumhuriyet Bayramı’nda cumhuru oluşturan herkesin katılabileceği bu organizasyonla Alleben Yüzme Havuzumuzda, katılımcılar bayrak yarışı disiplininde olduğu gibi 96 dakika aralıksız olarak kulaç atacaklar. Burada Cumhuriyetimize, bayrağımıza nesilden nesile, sahip çıkışımızı ve milli değerlerimizi kuşaktan kuşağa aktarmak için büyük bir mücadele vereceğimizi atacağımız kulaçlarla vurgulayacağız. Organizasyonun ülkemizde büyük bir heyecan uyandıracağına olan inancım tamdır. Emek veren katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Dünya İşitme Engelliler Bisiklet Şampiyonası start aldı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.