DOLAR

32,3752$% 0.16

EURO

35,0362% -0.18

STERLİN

40,9872£% 0.2

GRAM ALTIN

2.324,83%0,24

ÇEYREK ALTIN

4.005,00%-0,26

TAM ALTIN

16.116,00%0,17

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.092,64%0,14

BİTCOİN

2262862฿%-0.61143

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

DEĞİŞİM

Bugün dikkatinizi sınırsız potansiyelimize çekmek istiyorum. Hepimiz muazzam bir potansiyel dağının üzerinde oturuyoruz fakat sıklıkla fark etmeden geçip gidiyoruz. Doğru zamanı bekleyerek önemsiz şeyler rafına kaldırıyoruz. Uzun zamandır hayalini kurduğumuz en büyük arzumuzu gerçekleştirmeye kalkışmadan önce, doğru şartların ortaya çıkmasını bekliyoruz.

Pek çoğumuz için, başarısız olma korkusu hayalimizi gerçekleştirme arzumuzdan büyük. Hedef ve arzularımıza bir şans vermeden önce  "  doğru "  şartların çıkmasını beklemeliyiz. Zihnimizin bu olasılığı düşünmesine izin vermemiz gerekir. Hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek için gerekli olasılıklar, kaynaklar, bağlantılar ve ilhamlar gelmeye başlar.

Dikkate alınan şeyler tecrübelerimizdir. Hayatı nasıl tecrübe ettiğimiz tamamen bize özeldir çünkü kendi düşüncelerimizi sadece biz deneyimleyebiliriz. Düşüncelerimizi seçebiliriz. Düşünceler  sadece fikirlerdir -farkındalık içindeki olasılıklar – ve biz onları nasıl tanımlarsak öyle olurlar.

Size izninizle bir merdiven resmi anlatmak istiyorum. Bu merdivenin oldukça geniş basamakları olduğunu zihninizde canlandırın.  Bunları birer duraklama olarak düşünün. Ve bu duraklamaları kendinizi toplamak, olanları  toparlamak ve hazırlık için kullanabilirsiniz. Hazırlık diyorum çünkü daha fazlası gelecek. Ve gelmekte olanın yoğunluğu ve gücü de aşamalı olarak artacaktır.

Böyle olacağını düşündüğünüz  zaman bu basamakları kolaylıkla çıkmayı öğrenmek gündeminizin bir parçası olabilir. Bu, istemiş olduğunuz, hakkınız olan ve kendinize ve dünyanızın tamamına getirmekte olduğunuz sizde ve dünyanızda  değişiklikler yapmakta olan enerjidir.  Nasıl bir enerjinin dünyanızı yeniden yaratmasını istersiniz?

Değişim yaşamak çoğu zaman zordur. Yaşayacağımız değişimin iyi sonuçları olacağından emin olsak bile rahatlık alanından çıkmakta zorlanırız. Bir değişim yaşamak odaklanma, çaba, kararlılık ve zaman gerektiriyor. Peki sizin hangi alanlarda rahatlık alanının dışına çıkıp, değişim yaşamanız gerekiyor ?

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

MTSK KURSLARI DÖKÜLÜYOR

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.