DOLAR

32,5348$% 0.24

EURO

34,7978% 0.1

STERLİN

40,6492£% 0.39

GRAM ALTIN

2.489,50%1,12

ÇEYREK ALTIN

4.253,00%0,42

TAM ALTIN

16.933,00%0,87

ONS

2.382,17%0,96

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2044643฿%2.26175

a
alan18-kopya

Ekim ayı Burç yorumları

Bu ay oldukça hareketli bir doneme giriyor. Önceliği iş olan Koç ve yükselen Koçlar büyük işlere imza atmış olacaklar fevri ve ani çıkışlara çok dikkat edilmesi gereken bir dönemdesiniz. Bir anda öfkenize yenik düşebilirsiniz. Sakin ve sükutla ilerlerseniz istediğiniz hedefin bu ay size önünüze hızlı bir şekilde akacak

Bu ay sakin geçirecek ektiğinizi biçme  zamanı geldi. Büyük değişim en çok sizi etkiledi. Sağlık konularında biraz yediğinize dikkat etmelisiniz.  Aşk konusunda da ne istediğini bilen biri olarak ilerliyorsunuz, bütün belirsizlikleriniz cevaplanmaya başladı.

Bu ay sizin iş değiştirme yada terfi konularında hızlı bir şekilde çıkışlarınız olacak. Bu arada işten çıkma gibi konularda da evren yeteneklerinizi görmeniz ve oraya doğru yönelmeniz konusunda sizi dürtecek. Kendinizi bir kursta bulabilirsiniz.

Bu ay içten dışa büyük arınmadan geçip geldiniz. Artık eski hüzünleri, sizi yıkan, ağlatan bütün konulardan kurtuldunuz. İlişkilerinize ve evliliğinizde daha kadersel olayların içinde bulacaksınız kendinizi. Bir anda evlilik yada hayırlı olan kopuşların içinde bulabilirsiniz kendinizi.

Siz sahnenin ön tarafında yerinize geldiniz artık. Başarı basamaklarının en tepesine doğru yola doğru yerinizi aldınız artık. Para ve kariyer konusunda oldukça şanslı dönemin içindesiniz. Bu arada sağlık konularınızı, tahlillerinizi de ihmal etmeyin.

Bu ay ev değiştirme konularının içinde kendini bir anda yeni bir ev almış yada başka bir eve geçmiş olacaksınız. Yeni evlilik konuları da gündeminiz olabilir.

 

Bu ay sizde özellikle konforunuza ve dış görüntünüzü yenileyeceksiniz. Belki işyerinizin dekoru ile uğraşabilir yada evinizde tadilatlar yapabilirsiniz. Sosyal alanda da büyük destekleriniz kapıda.

 

Siz en çok sağlık konularında yenilenmiş olacaksınız. Ameliyatlar yada diş operasyonu yada çocuk yapmak için tedavilerle uğraşabilirsiniz.

 

Bol bol gezmeli, seyahatli hatta bazı yatırımlarınızı uzaklarda yapma şansı geliyor. Bu arada ruhsal alanlarda eğitim alma yada verme gibi konularınız gündemde olacak.

 

Siz bu ay en çalışkan ve hala çalışan projeden projeye koşanlarsınız. Çalışmaya doymayan Oğlan burçlarımız kariyer konusunda oldukça net ve sağlam temeller atmış olacaklar.

 

Bu ay oldukça iş, aşk, sağlık konularıyla meşgul olacak. Bir anda iş yada eş değişikliği kararı alacaklar. Büyük değişim sizi de etkileyecek içten dışa doğru.

 

Sizi bu spritüel alanda değişimler bekliyor. Belki bir kurs yada düzenli seanslarla ruhsal alanlarda ilerlemenizi sağlayacak. Büyük bir arınmadan geçiyorsunuz ve şifalarınız size ilahi kanaldan akacak.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Suriye sınırından Ceylanpınar’a 2 roket atıldı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.