DOLAR

32,5823$% 0

EURO

34,9461% 0

STERLİN

40,6420£% 0.12

GRAM ALTIN

2.428,35%-0,04

ÇEYREK ALTIN

4.076,00%-0,02

TAM ALTIN

16.253,00%-0,01

ONS

2.321,60%0,01

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2157931฿%-0.21287

a
alan18-kopya

Emekli polis kurşun yağdırdı: 1 ölü, 1 yaralı

Gaziantep’in Nizip ilçesinde emekli polis enişte, sokak ortasında kayınbiraderlerini kurşun yağmuruna tuttu. Olayda iki kardeşten biri öldü, biri de ağır yaralandı.

Gaziantep’in Nizip ilçesinde emekli polis enişte, sokak ortasında kayınbiraderlerini kurşun yağmuruna tuttu. Olayda iki kardeşten biri öldü, biri de ağır yaralandı.

İddiaya göre, Gaziantep’in Nizip ilçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde sokak ortasında iki grup arasında kavga çıktı. Aile sebeplerden çıktığı ileri sürülen tartışma sopalı, taşlı ve silahlı kavgaya dönüştü. Kavgaya karışan şahıslardan biri, belindeki silahı çıkararak, karşılaştığı Ahmet Yorulmaz (47) ile kardeşi Ali Yorulmaz (41) kurşun yağdırdı. Olayda ağır yaralanan kardeşlerden Ahmet Yorulmaz, yolda hayatını kaybederken Ali Yorulmaz ise Nizip Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralı Ali Yorulmaz’ın da hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Kavgada, kurşun isabet eden ve mahallede park halinde bulunan bir aracın da zarar gördüğü belirtildi.

Olayın ardından silahlı şahsın kaçarak gözden kaybolduğu öğrenildi.

DEHŞET ANI SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ.

Sokak ortasında Yorulmaz kardeşleri kurşun yağmuruna tutan kişinin enişteleri emekli polis memuru Nuh C. olduğu ortaya çıktı. Yaşanan dehşet anları cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.

Ailevi sebeplerden çıktığı ileri sürülen sopalı, taşlı ve silahlı kavgada iki kardeşi vuran şahsın emekli polis memuru Nuh C. olduğu ve olay yerinden uzaklaşan şahsın bir süre sonra ise Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim olduğu ortaya çıktı.

Emekli polis memuru Nuh C.'nin, kayınbiraderleri Ahmet Yorulmaz (47) ile Ali Yorulmaz'ı (41) kurşun yağmuruna tuttuğu o dehşet anları ise cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi. Bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde, bir kadının ise emekli polis memuruna engel olmaya çalıştığı, araya girmesine rağmen engel olamadığı yer aldı.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Ağabeyini ailesinin gözleri önünde bıçaklayarak öldürdü

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.