DOLAR

32,3208$% 0.2

EURO

35,0455% -0.28

STERLİN

40,8877£% -0.4

GRAM ALTIN

2.307,96%1,35

ÇEYREK ALTIN

3.972,00%0,19

TAM ALTIN

15.886,00%0,17

ONS

2.225,53%1,42

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

Gaziantep Valiliği’nden Nizipli Hayırseverlere Teşekkür

Koronavirüs (Covid-19) salgını sürecinde Nizip Vefa Sosyal Destek Grubu’na destek olan Nizipli hayırseverlere Gaziantep Valiliği tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Düzenlenen törenin açılış konuşmasını yapan Nizip Kaymakamı Kemal Şahin “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde Nizipli hayırseverlerimiz örnek davranışlarda bulunmuşlardır.” dedi.

Türkiye’nin her tarafında olduğu gibi Nizip’te de devlete hayırseverlerimiz tarafından destek verildiğini belirten Nizip Kaymakamı Şahin sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bizleri en çok sevindiren Nizipli iş adamlarımızdan herhangi bir talebimiz olmadan kendileri memleketimiz için ne yapabiliriz çabası içerisine girmişlerdir. Özellikle bu salgın sürecinde en çok ihtiyaç duyulan maske konusunda Nizip Ticaret Odası ekibi bizlere sahip çıkmıştır. Tabi ki devletimiz üzerine her zaman düşeni yapmaya çalışıyor ama vatandaşlardan da destek gördüğü zaman hem bizler hem devletimiz için çok güzel sonuçlar doğurmaktadır. Biz hayırseverlerimizin destek verdiğini Gaziantep valimiz Davut gül’e bildirmiştik, bu nedenle Valiliğimiz tarafından hayırseverlerimize teşekkür belgeleri gönderilmiştir. Bizlerde Nizip Kaymakamlığı olarak tüm hayırseverlerimize çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Nizipli hayırseverlerin sadece salgın sürecinde değil ilçeye her zaman ve her konuda destek verdiğini ifadede eden Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı ise şunları ifade etti: “Salgınla verilen mücadelede işadamlarımızın yapmış olduğu küçümsenemeyecek derecede çoktur. Hayırseverlerimiz Maske, gıda dağıtımı, hijyen malzemeleri ve tıbbı malzemeler konusunda yapılan yardımla örnek bir hemşericilik göstermişlerdir. Bugün elini taşın altına koyan esnafımız hemşerimiz Nizip için ne zaman bir vazife ne zaman bir görev varsa her zamanda ellerini taşın altına koymaya hazırlar bu nedenle hepsiyle gurur duyuyoruz. Ben bundan dolayı her bir hemşerimize ve işadamlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Devlet olmadan millet olmaz anlayışı içerisinde faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ise şunları ifade etti: “Devletimiz sağolsun bugüne kadar her konuda bizlerin ve vatandaşlarımızın yanında olmuştur. Bizler de devletimize destek olmak için salgının başladığı ilk süreçte 1 milyon maske hedefi ile yola çıktık ve bugünlerde hedefimize ulaşmak üzereyiz. Nizipli iş adamlarımızın desteği ile Nizip Ticaret Odası gurubu olarak hemen bir maske makinesi ve maske yapımında kullanılan malzemeleri temin ederek üretime başladık. Bu üretilen maskelerin tamamını Nizip Kaymakamlığı’mıza teslim ederek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmıştır. Allah bütün hayır sahiplerimizin hayrını kabul etsin ve devletimizi de başımızdan eksik etmesin.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından teşekkür belgeleri Gaziantep Valiliği’ni temsilen Nizip Kaymakamı Kemal Şahin tarafından hayırseverlere takdim edildi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Neler oluyor ?

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.