DOLAR

32,5828$% 0.03

EURO

34,9273% 0.06

STERLİN

40,7027£% 0.11

GRAM ALTIN

2.429,78%0,01

ÇEYREK ALTIN

4.077,00%0,00

TAM ALTIN

16.259,00%0,01

ONS

2.321,68%0,00

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2161277฿%-0.50074

a
alan18-kopya

Gaziantepli hayırsever kadınlar Akçakale’ye ekmek götürdü

Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmak istenen terör koridoruna karşı başlattığı Barış Pınarı harekatı devam ederken, Şanlıurfa’nın Suriye sınırındaki Akçakale ilçesine, PYD/PKK terör örgütü tarafından Suriye’den atılan roket ve havanların patlaması sonucu şehit olan ve yaralanan vatandaşların yakınlarına moral vermek amacıyla Gaziantep’ten giden hayırsever vatandaşlar beraberinde getirdikleri ekmekleri zor durumda kalanlara dağıtılmak üzere yetkililere teslim ettiler.

Çoğunluğu kadınlardan oluşan iş insanı Şemsi Ayaslan önderliğindeki hayırsever vatandaşlar, yaptıkları görüşmeler sonucu Suriye tarafından teröristler tarafından atılan roket ve havanların patlaması sonrası ilçede ekmek konusunda vatandaşların sıkıntı yaşadıklarını tespit ettiklerini ve bu nedenle de Gaziantep’ten temin ettikleri ekmekleri hem Mehmetçiğe, hem de sivil halka dağıtmak üzere getirdiklerini belirterek,” Maddi ve manevi olarak kahraman ordumuzun, himayesinde yaşadığımız devletimizin ve aziz milletimizin yanındayız” dediler.

İş insanı Şemsi Ayaslan, bölgede bulunan halkın her zaman maddi manevi yanında olacaklarını ve ihtiyaca göre farklı yardımlarının süreceğini ifade ederek, "Ülkemize ve milletimize yönelik oynanan oyunların bozulması, bölgeye barış, huzur ve güvenin getirilmesini hedefleyen Barış Pınarı Harekatı başarıyla sonuçlanacak ve Türkiye’nin üzerine oynayanların tüm hesapları boşa çıkacak. Çünkü, biz tarihin her döneminde kendi sınırlarının çok ötesinde sorumluklar üstlenmiş bir milletiz. Suriye’de yıllardın cefa çeken masum Suriye halkı hiç merak etmesin yanlarında gönül coğrafyası geniş, mazlumların umudu olan Türkiye var” diye konuştu.

HABER: Banu CANER

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Suriye Milli Ordusundan YPG/PKK’ya gözdağı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.