DOLAR

32,3867$% 0.2

EURO

35,0987% -0.02

STERLİN

41,0565£% 0.35

GRAM ALTIN

2.324,20%0,22

ÇEYREK ALTIN

4.010,00%0,07

TAM ALTIN

16.138,00%0,82

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.114,97%0,39

BİTCOİN

2271658฿%-0.23214

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

GKV’li minik öğrencilerden modelaj sergisi

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu yıl sonu etkinlikleri kapsamında açılışı gerçekleştirilen Modelaj Sergisi büyük ilgi gördü. Görsel Sanatlar Öğretmeni Serpil Ertem’in rehberliğinde hazırlanan sergide öğrencilerin eserlerine yer verildi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu yıl sonu etkinlikleri kapsamında açılışı gerçekleştirilen Modelaj Sergisi büyük ilgi gördü. Görsel Sanatlar Öğretmeni Serpil Ertem’in rehberliğinde hazırlanan sergide öğrencilerin eserlerine yer verildi.

2018-2019 eğitim yılı, yıl sonu etkinlikleri kapsamında bir birinden güzel faaliyete imza atan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri bu kez de açılışını gerçekleştirdikleri modelaj sergisiyle gündeme damgalarını vurdu. Görsel Sanatlar Öğretmeni Serpil Ertem’in rehberliğinde hazırlanan serginin açılışını Akademik Genel Müdür Yardımcısı İsmet Tiryaki, Liseler Müdürü Mehtap Özdemir, Ortaokul ve İlkokul Müdürü Abdullah Dağlı, Anaokulu Müdürü Gökçen Bulut, Görsel Sanatlar Zümresi öğretmenleriyle öğrenciler gerçekleştirdi. Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokul Müdürü Abdullah Dağlı emeklerinden dolayı Görsel Sanatlar Öğretmeni Serpil Ertem’i ve öğrencileri kutlarken dönem sonu sergi ve diğer etkinliklerin devam edeceğini de ifade etti.

Görsel Sanatlar Öğretmeni Serpil Ertem ise sergiyle ilgili yaptığı değerlendirmede, ‘’Öğrencilerimizin hayallerini geliştirici potansiyelleri ile birleştirerek, yarın için umutlarını bugün için duygularını yansıttılar. Öğrencilerimizin bu alanlarda ki yeteneklerinin gelişimi için her zaman destek olacağız” dedi.

Eserlerini sergileyen öğrenciler, ‘’Önce tasarladık, sonra yoğurduk, şekillendirip renklendirdik. Çamura hayallerimizi verdik, yoğrulduk, eğlendik. Bu çalışmada özgür olduğumuzu htik‘’ dediler. Serginin ismini kendilerinin belirlediğini de ifade eden öğrenciler, “Büyük emekler verdiğimiz bu serginin adını "Hayallerimiz, çocukluğumuzun düşleri ile yoğruldu, bize düş, size eser oldu" olarak belirledik’’ diye konuştu.

Serginin hafta boyunca açık kalacağı da açıklandı.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Üniversite öğrencilerinden bez çanta sergisi

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.