DOLAR

32,5093$% 0.16

EURO

34,7229% 0.13

STERLİN

40,7743£% 0.4

GRAM ALTIN

2.489,82%0,18

ÇEYREK ALTIN

4.261,00%0,00

TAM ALTIN

17.020,00%0,00

ONS

2.382,62%0,03

BİST100

9.548,09%-1,36

BİTCOİN

2073601฿%1.86414

a
alan18-kopya

Hasta ve yakını doktora saldırdı

Gaziantep’te, plastik cerrahi doktoru muayene ettiği hasta ve yakınının saldırısına uğradı. Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Mücahitler ek binasında poliklinik sırasında hasta ve refakatçisi tarafından ana avrat küfredilip boğazı sıkılarak darp edilen doktor tedavi altına alındı. Olaya karışan iki saldırgan gözaltına alındı.

Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mücahitler ek binasında görevli plastik cerrahi doktoru Ufuk Küçük poliklinik sırasında iki kişinin saldırısına uğradı.  Boğazı sıkılarak darp edilen doktoru hastane çalışanları zanlıların elinden güçlükle kurtardılar.

Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mücahitler ek binası Plastik cerrahi polikliniğinde Doktor Ufuk Küçük' e muayene olan bir erkek hastanın vücudundaki yağ bezesinin alınmasını kararlaştırıldı. Ancak Dr. Küçük' ün bu operasyonun acil bir durum olmadığını daha acil durumda olan hastaların sırada beklediğini ve uygun bir tarihte operasyonu yapabileceğini ifade etti.

Doktorun bu teklifini kabul etmeyen hasta, doktor Ufuk Küçük' e ana avrat küfür ve hakaret ederek odanın kapısını çarparak terk ederken, Dr. Küçük'ün "Efendi olun. Terbiyenizi Takının" sözleri üzerine erkek hasta geri dönerek doktorun boğazına sarılırken, yanındaki refakatçisi de darp etti. Hastane çalışanları saldırganların elinden doktoru güçlükle kurtardılar. Dr. Küçük Kavga sırasında yere düşerek geçici kafa travması geçirdi.

Kavga polisin müdahalesi son bulurken,  iki saldırganın gözaltına alındığı, saldırıya uğrayan Plastik Cerrahi doktoru Ufuk Küçük'ün Şehitkamil Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi servisine yatırılarak tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Gurbetçi vatandaş, ideal kilosuna Anka sayesinde kavuşacak

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.