DOLAR

32,3661$% 0.14

EURO

34,9775% -0.3

STERLİN

40,9959£% 0.19

GRAM ALTIN

2.324,02%0,21

ÇEYREK ALTIN

3.997,00%0,05

TAM ALTIN

15.986,00%0,03

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2291150฿%2.0929

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

İl Sağlık Müdürlüğü’nde taciz iddiası: 4 kişi açığa alındı

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü‘nde yaşanan taciz skandalı gündeme bomba gibi düşerken olay sonrası soruşturma başlatıldı ve 4 kişi açığa alındı.

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü‘nde yaşanan taciz skandalı gündeme bomba gibi düşerken olay sonrası soruşturma başlatıldı ve 4 kişi açığa alındı.

Nişanlısının taciz edildiğini iddia eden doktor ve  Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Başkanlığı’nda görevli uzman ile yumruk yumruğa kavga etti. Sağlık Müdürlüğünde çalışan Memurlar ve olay yerine çağrılan polisler kavgayı güçlükle ayırdı.

Sağlık müdürlüğüne bağlı iki kamu hastanesinde refakatçiye yapılan taciz olaylarının soruşturması bitmeden bir taciz skandalı iddiası da İl Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Başkanlığı’ndan geldi.

İddiaya göre, Şanlıurfa’dan tayini Gaziantep’e çıkan hemşire H.B, Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü atama birimine gitti. Daha önce telefonla görüştüğü atamadan sorumlu uzman M.D ile burada tanışan hemşire H.B gerekli evrakları doldurdu. Uzman M.D, hemşire H.B’yi Şehitkamil İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne atayacaklarını ifade etti.

M.D daha sonra H.B’ye ‘Güzel olmuşsun’, ‘Ateş ediyorsun’, ‘Sana kahveye gelelim’, ‘Biz bağ evine mangala gidiyoruz sende gel’, ‘Neden spora gidiyorsun senin vücudun zaten mükemmel’ gibi mesajlar atarak taciz etmeye başladı. Bu durumdan rahatsız olan ve nişanlı olduğunu söyleyen H.B’ye M.D’nin tüm uyarılarına rağmen mesaj atmaya devam etti. Mesajların arkası kesilmeyince H.B durumu doktor olan nişanlısı N.I’ya anlattı. N.I telefonla M.D’yi arayarak yanlış yaptığını söylemesi üzerine M.D tehditler savurarak H.B’nin geçici görevlendirmesini iptal etti. Bu durum üzerine doktor N.I ve nişanlısı hemşire H.B olayı konuşmak üzere İl Sağlık Müdürlüğü’ne gitti.

Ancak, konuşma bir anda tartışmaya düşünce arbede yaşanmaya başladı. Sağlık Müdürlüğü görevlilerinin haber vermesi üzerine olay yerine Polis ekipleri geldi. Polis olayla ilgili bilgi almaya çalışırken, bu sırada İl Sağlık Müdürlüğü’nde görevli olduğu belirlenen doktor M.Ç hemşirenin nişanlısı doktor N.I’ya yumruk attı.

Araya polislerin girmesi üzerine kavga önlendi.  Hemşire H.B ile nişanlısı doktor N.I, İl Sağlık Müdürlüğü’nde görevli M.D ve doktor M.Ç’den şikayetçi oldular.

AÇIĞA ALINDILAR

Yaşanan olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında 4 personelin açığa alındığı bildirildi.

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“İl Sağlık Müdürlüğünde 9 Mayıs 2019 tarihinde (dün) meydana gelen darp olayına karışan 4 personel, soruşturma başlatılarak, olayın hemen ardından açığa alınmıştır. Bilgilerinize sunulur”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Türkiye-İran sınırında terör saldırısı: 1 asker şehit, 1 asker yaralı!

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.