DOLAR

32,4528$% 0.12

EURO

34,4885% -0.04

STERLİN

40,4092£% 0.09

GRAM ALTIN

2.472,01%-0,44

ÇEYREK ALTIN

4.193,00%-0,94

TAM ALTIN

16.773,00%-0,91

ONS

2.371,21%-0,49

BİST100

9.575,46%-1,08

BİTCOİN

2056883฿%-4.11776

a
alan18-kopya

İş dünyası depremzedelerin yanında

Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan ve başta Malatya olmak üzere bir çok ilde hissedilen deprem sonrası Gaziantep iş dünyası tek yumruk olarak depremzedelere yardım için kolları sıvadı

ÜNVERDİ: " RABBİM BÖYLE ACILARI ÜLKEMİZE BİR DAHA YAŞATMASIN"

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Elazığ merkezli yaşanan depremdeki can kayıplarından dolayı derin üzüntü duyduklarını belirterek, Gaziantep iş dünyası olarak hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diledi.

Geçmiş olsun dileklerini ileten Ünverdi, merkez üssü Elazığ olan depremin Gaziantep'te de hissedildiğini ve yaşanan kısa süreli tedirginliğin ardından Gaziantep'te hayatın normale döndüğünü kaydetti. Elazığ ve Malatya'daki can kayıplarından dolayı ülke olarak derin üzüntü duyduklarını dile getiren Ünverdi, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Kalbimiz ve dualarımız kardeşlerimizle. Enkaz altındaki son insanımıza kadar hepsinin sağ salim çıkarılması tek temennimiz. Millet olarak bundan öncede böylesi afetleri birlik ve dayanışma içerisinde atlattık. Şu anda da ülkemiz tek yürek oldu, yaraların sarılması için büyük bir mücadele veriliyor. Gaziantep iş dünyası olarak bizler de depremden zarar gören kardeşlerimizin yanındayız. İş dünyası olarak depremin yaralarının sarılması için üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. TOBB organizasyonunda, Gaziantep Sanayi Odamız, Gaziantep Ticaret Odamız ve Gaziantep Ticaret Borsamız ile birlikte gıda, giyim, çocuk bezi gibi öncelikli ihtiyaçlara yönelik ürünleri en kısa sürede depremzede kardeşlerimize ulaştıracağız. Rabbim böyle acıları ülkemize bir daha yaşatmasın. Allah hayatını kaybedenlere rahmet eylesin, yakınlarına sabır, yaralanan vatandaşlarımıza şifalar versin."

OSB BAŞKANI CENGİZ ŞİMŞEK: “GÖREVE HAZIRIZ”

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Cengiz Şimşek, “Depremin yaralarını sarmak için Sayın Valimiz Davut Gül’ün direktifleriyle üzerimize düşen her türlü göreve hazırız” dedi.

BÖLGE İNSANININ YANINDAYIZ

Elazığ’ın Sivrice ilçesi merkezli meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı dileyen OSB Başkanı Cengiz Şimşek, “Ülke olarak hepimizin başı sağ olsun. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi olarak, depremin meydana geldiği bölgedeki tüm vatandaşlarımızın, iş dünyasının, esnafın, tüccarın yanındayız. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Ve depremin yol açtığı yaraların sarılması için de Gaziantep Valimiz Sayın Davut Gül’ün direktifleriyle üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazırız” şeklinde konuştu.

YARALARI BİRLİKTE SARALIM

OSB Başkanı Şimşek, açıklamasında şunları söyledi: “Depremler, yeryüzündeki en büyük felaketler arasındadır. Elazığ’da meydana gelen depremde 29 vatandaşımızı kaybettik. Binin üzerinde yaralımız var. Deprem nedeniyle hayatını kaybedenlere yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Devletimizin kurumları, deprem anından itibaren koordinasyon halinde, gerekli adımları atmaktadır. Depremin yol açtığı yaraların daha kısa sürede sarılması için Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi olarak, maddi ve manevi açıdan bize düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazırız. Ülke olarak birlikte hareket ederek böylesine zor günleri daha kısa zamanda atlatırız.”

 

GAİB KOORDİNATÖR BAŞKANI AHMET FİKRET KİLECİ:  “HEPİMİZİN ORTAK ACISI”

Türkiye’nin dün gece büyük bir âfet yaşadığını ve Elazığ merkezli deprem sonrası bir çok vatandaşın yaşamını yitirdiğini ifade eden GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci yaşanan acılara ortak olduklarını ve ihracatçıların her türlü yardıma ve desteğe hazır olduğunu ifade ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci Türkiye’nin dün gece büyük bir âfet yaşadığını, Elazığ’da meydana gelen 6,8 şiddetindeki deprem sonrası birçok vatandaşın yaşamını kaybettiğini, çok sayıda vatandaşın da enkaz altında kalarak yaralandığını ifade ederek; “Deprem acısını milletçe birlikte yaşadık. Elazığ merkezli 6,8 şiddetindeki deprem Gaziantep ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki diğer illerde de hissedildi. Deprem sonrası yapılan değerlendirmelerde özellikle Elazığ, Malatya ve Diyarbakır’da çok sayıda vatandaşımızın enkaz altında kalarak yaşamlarını kaybettiğini, birçok vatandaşımızın da yaralandığını üzülerek öğrendik. Böylesi büyük acıların elbette bizler de ortağıyız, yaşanan bu acıyı hepimiz hissediyoruz. Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri olarak üzerimize düşenleri yapmaya, depremin yaralarının sarılmasında elimizden ne geliyorsa sağlamaya hazırız. Deprem sonrası yaşamını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. Elazığ halkı metanetli ve güçlü durarak bu afeti atlatacaktır. Halkımızın infiale yol açacak haber kaynaklarından uzak durmalarını ve resmî kaynakların haber ve talimatlarını takip etmelerini rica ederiz. Doğal afet durumlarında iletişim ve koordinasyon en önemlisidir. Daha fazla can kaybının yaşanmamasını temenni ediyor, tüm Türkiye’ye tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

 

HUBUBAT SEKTÖRÜ DEPREMZEDELERE DESTEĞE HAZIR

TİM Hububat Sektör Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya Elazığ’da yaşanan deprem sonrası yaşamlarını kaybeden vatandaşlara baş sağlığı dileyerek “Bu acı günde devletimizin, milletimizin ve vatandaşlarımızın yanındayız. Üzerimize düşenleri yapmaya hazırız" dedi.

Türkiye’nin dün akşam saat 20.55'te Elazığ'da yaşanan 6,8 büyüklüğünde ki depremle acılara büründüğünü, deprem sonrası çok sayıda vatandaşın yaşamını kaybettiğin ve birçok vatandaşın da yaralandığını ifade eden TİM Hububat Sektör Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya “Devletimiz ve milletimiz için yapılabilecek her türlü hizmete hazırız. Depremde yaşamlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Deprem sonrası yaşanan acıları en derinden hepimiz hissediyoruz. Böylesi günlerde elbette milletçe kenetlenmek, yaralarımızı birlikte sarmak hepimizin en önemli görevleri arasındadır. Bizlerde bu anlamda üzerimize düşenleri her zaman yapmaya hazırız. Yaşanan acı olay sonrası yaşamlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar dilerken ölü sayısının artmamasını temenni ediyorum” dedi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Gaziantepli kurtarma ekipleri 2 kişiyi enkaz altından sağ çıkardı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.