DOLAR

32,3676$% 0.14

EURO

34,9761% -0.3

STERLİN

40,9658£% 0.19

GRAM ALTIN

2.324,05%0,21

ÇEYREK ALTIN

3.963,00%-0,72

TAM ALTIN

15.950,00%-0,29

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2281291฿%0.78565

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

İYİ Parti Şehitkamil Gençlik Kolları Başkanı Çiftçi oldu

İYİ Parti ‘de gençlik teşkilatlarını yenilemek ve güçlendirmek için başlatılan yeniden yapılandırma programı kapsamında Şehitkamil Gençlik Kolları kurucu İlçe Başkanlığı’na Mehmet Alperen Çiftçi getirildi.

Kendisine güvenerek bu anlamlı görevi teslim eden İl ve İlçe başkan ve yöneticilerine teşekkür eden Çiftçi, gençler olarak hiçbir zaman önlerine çıkan engellere aldırmadan, yılmadan yıkılmadan İYİ Parti’yi iktidara taşımak için çalışacaklarını belirtti.

Mehmet Alperen Çiftçi, Türkiye’nin gençlerle büyüyeceğini, her zaman ülkenin yarınlarını hazırlamanın azmi ve çabası içinde olduğunu ifade ederek,” Çağımızın bencilliğine kapılmaktan uyandırıp, özellikle biz gençlerdeki bir milletin fertleri olma şuurunu dirilten genel başkanımız Sayın Meral Akşener ’in kurduğu ve Türk siyasi tarihine mührünü vuran İYİ Parti, gençlerin partisidir. Gençlik, ülkemizin yarınlarını hazırlamanın azmi ve çabası içindedir. Gençlik, davamızın öznesidir. İnsanlığın vicdan merkezinde olan Türkiye, inşallah gençlerle büyüyecektir. Gençlik ne içi boş hamasetle yüklenerek, ne de benliğine gömülüp duyarsız kalarak bu maksada erişebilir. Ancak içinde bulunduğu zamanı, coğrafyayı ve parçası olduğu milleti idrak edebildiği takdirde bu yolda anlamlı bir yürüyüş yapabilir. İşte bu ruhu taşıyan milletimizin tüm gençleri için, fikirlerini hayata geçirebilecekleri bir ortam oluşturmak, sırtlarını yaslayıp adım atabilecekleri imkânları sunmak için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler her karanlığın bir aydınlığı olduğuna inanan insanlarız. Biz İYİ  gençler olarak hiçbir zaman önümüze çıkan engellere aldırmayacak, yılmadan yıkılmadan davamız ve partimiz için çalışacağız. Hiçbir düşünce ve güç bizleri inandığımız uğurda partimiz ve davamız için vereceğimiz mücadelede yıldırmayacak. Aksine çelikleştirecek, birbirimize ve partimize daha fazla sahiplenmemize katkı sağlayacaktır. Bizler diklenmeden dik durarak, her türlü engeli aşabilecek güce sahip olduğumuzu unutmadan, kimseyi kırmadan mücadelemize devam edeceğiz. Kimse bizleri davamız uğruna çalışmaktan alıkoyamaz. Buna asla müsaade etmeyiz. Partimiz ve mukaddes davamız için her zaman her ortamda verilmesi gereken mücadeleyi vermek bizlerin boynunun borcu olduğu gibi birlikte yürümüş olduğumuz dava arkadaşlarımızın hakkını savunmakta, onların yanında olmakta bizim görevimizdir. Biz sadece partimize üye olan değil ilçemizde bulunan tüm gençlerin haklarını savunmalı hepsini kucaklamanın mücadelesini vereceğiz” dedi.

Kendilerine güvenerek Şehitkamil İlçe Başkanlığı görevine getiren İl ve ilçe yöneticilerine de teşekkür eden Çiftçi,”  Bize bu görevi layık gören Gaziantep il başkanım Av .oğuz Hocaoğlu’na, Teşkilatlardan sorumlu il başkan yardımcısı Mehmet Çopuroğlu’na, Gaziantep gençlik kolları il başkanı Yavuz Demir’e , Şehitkamil ilçe başkanı Turgay Köşker’e teşekkür ederim.

bize inanarak ve güvenerek bu davaya gönül veren büyüklerimizi mahcup etmeyeceğiz. Gaziantep’teki genç kardeşlerimizin her daim yanında olacağımızı, davamıza layık bir gençlik için ne gerekiyorsa elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza söz veriyoruz” diye konuştu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Şahinbey Belediyesi meclis toplantısı yapıldı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.