DOLAR

32,4765$% -0.21

EURO

34,9733% 0.35

STERLİN

40,6695£% 0.21

GRAM ALTIN

2.436,08%0,55

ÇEYREK ALTIN

4.052,00%-0,02

TAM ALTIN

16.181,00%0,13

ONS

2.332,08%0,71

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2097501฿%0.93455

a
alan18-kopya

İZAHI OLMAYANIN MİZAHI OLUR

İlk yazımdan bu yana ikinci bir yazıyı sitede yayınlamak için öyle zorlandım ki. Onun için yeniden karşınıza çıkmam biraz vakit aldı. Zorlanma konumuz ise malzeme yokluğundan değil. Tam aksine her gün yeni bir gündem, her gün yeni bir hukuksuzluk, her gün insanların aklıyla biraz daha dalga geçen siyasiler… Hal böyle olunca eleştirilerimin dozu da hat safhaya çıkıyor ki beni bilenler bilir dilim oldukça sivridir. Bende bundan dolayı biraz daha sakin davranmayı seçtim ve ikinci yazım öyle güzel bir zamana denk geldi ki inanın beklediğimize değdi.

******

Pazar gecesi Türkiye’mizin en güzide takımı Galatasaray şampiyonluğunu ilan etti. Şampiyonluk ama ne şampiyonluk… Sezonun ilk devresinde ki Fenerbahçe maçından sonra teknik direktörümüz Fatih Terim’in tam 10 maç ceza alması ve yine aynı maçta yaşanan olaylardan sonra en iyi oyuncularımızın 3 ile 7 maç arasında değişen cezalar almaları Galatasaray’da derin bir sarsıntı oluşturmuştu. Üst üste yapılan hakem hataları ve bu süreçte AKP Genel Başkanının Başakşehir Futbol Kulübü ile ilgili söylemiş oldukları tamamen Başakşehir in önünü açıp şampiyon yapmaya yönelik bir operasyon olduğunu bizlere gösteriyordu. Ne demişti AKP Genel Başkanı : “Başakşehir benim kurmuş olduğum takım ve tabii ki destekliyorum. “

Bizler tabii ki futbolun sadece bir spor olarak oynanmasını, kötü emellere alet edilmemesini her zaman istemişizdir. Ancak bu tarz olaylar olduğu zaman bunları ortaya çıkarıp oynanan oyunları bozmak ise yine biz Galatasaray’ın ve Galatasaraylılar’ın görevidir.

Son 10 hafta kalasıya Başakşehir ve Galatasaray arasındaki puan farkı 8 idi. Ve Fatih Terim çıkıp 8 puan da kapatılır 18 puan da dedi. Bu sözlerin ardından puan farkı hızla kapanmaya başladı. Fatih Terim’in bilgisi, tecrübesi ve kararlılığı ile Galatasaray camiasının inancı birleşti ve sonunda puanlar eşitlendi. Dün geceki maç öylesine önemliydi ki kazanan sadece şampiyon olmayacaktı. Aynı zamanda birçok yere birçok mesaj verecekti. Öyle de oldu…

******

Galatasaray 22.defa lig şampiyon oldu.

Fatih Terim Galatasaray’ın başında 8.defa lig şampiyonu oldu ve toplamda Galatasaray’da ki 19.kupasını kaldırdı.

Rakipler 4.yıldızı takmanın hayalini kurarken biz Galatasaraylılar şimdiden 5.yıldızın hayalini kurmaya başladık.

Yani kısacası futbol açısından çok büyük mutluluk ve gurur yaşadık. Ama tabi başlıkta da dediğimiz gibi izahı olmayan şeylerin mizahı olur… Son aylarda ülkemizde yaşanan o kadar saçma olaylar oldu ki onları burada mizah amaçlı kullanmazsak bize darılırlar.

Son alınan bilgilere göre : AKP seçim işlerinden sorumlu olan gözlüklü ve bıyıklı ‘ağbi’ TFF’ye başvurarak Galatasaray’ın şampiyonluğunun iptal edilmesini isteyecekmiş. Sebebini ise kendisinin de bilmediğini ancak bişeyler yokmuş gibi görünse de bişeyler olabileceğini düşündüğünden dolayı bu şampiyonluğun bir şekilde bişeylerle üzerinin kapatılması gerektiğini yakınlarına söylediği iddia ediliyor.

Ayrıca yine AKP’nin Başakşehirli Genel Başkanı olan zat-ı muhterem ise yurt dışı seyahati öncesi havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtlarken: “kimse öyle 3 puan farkla şampiyon oldum sanmasın, bu 3 puan fark kimsenin vicdanını rahatlatmaz “ diyerek ligin yenileneceği mesajını verdi.

Ancak tüm Türkiye  şunu bilsin ki ligde yenilense, maçlar yeniden de oynansa Türkiye’nin en büyük takımı Galatasaray’dır. Yine oynasak yine kazanırız.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

GAZİANTEP’ TE EMLAK KONUT PİYASASINDA NELER OLUYOR?

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.