DOLAR

32,5422$% 0.17

EURO

34,7729% 0

STERLİN

40,6539£% -0.02

GRAM ALTIN

2.486,25%0,99

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,28

TAM ALTIN

16.914,00%0,75

ONS

2.378,87%0,01

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066132฿%4.66331

a
alan18-kopya

Kurallara uyan çocuklara bisiklet sözü

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, pandemi sonrası başlayan yeni normalleşme süreciyle mahalle ziyaretlerine kaldığı yerden devam etti. Bu kapsamda Akdere, Beybahçe ve son olarak Güzelvadi mahallelerinin sıkıntılarını dinleyen ve saha incelemelerinde bulunan Başkan Şahin, maske takan ve hijyene önem veren çocuklara hassasiyetlerinden dolayı bisiklet hediye edeceğinin müjdesini verdi.

1 Haziran itibariyle başlatılan yeni normalleşme süreciyle Gazi şehirlilerin sorunlarını ve sıkıntılarını dinlemek adına düzenli aralıklarla sürdürdüğü mahalle ziyaretlerini devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Akdere Mahallesi’ne gitti. Şahin, maske takan ve hijyen kurallarına uyan çocuklara gösterdikleri duyarlılıktan dolayı bisiklet hediye edeceğinin sözünü verdi.

Akdere Mahalle Muhtarı İzzet Öner’i ziyaret eden Şahin, mahalle hakkında bilgi aldı. Muhtar Öner, Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (GASKİ) mahallede gerçekleştirdiği altyapı çalışmaları çerçevesinde apartmanlarda yaşanan su ulaşım sıkıntısının önüne geçildiğini söyledi ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Öte yandan Akdere’deki sosyal tesis ihtiyacının karşılanması için devreye giren Başkan Şahin, uygun yerin en kısa sürede belirlenmesi sonrasında çalışmaların başlayacağını belirtti.

Mesaisine Beybahçe Mahallesi’nde devam eden Şahin, muhtar Zübeyit Özer’le görüştü. Bölgenin taziye evi sıkıntısının olmadığını dile getiren muhtar Özer, mahallede sosyal tesis ihtiyacının olduğunu aktardı. Şahin, ihtiyacın giderilmesi amacıyla ekibine talimat verdi.

Son olarak Güzelvadi Mahalle Muhtarı Mehmet Duran Tabo’nun yanına giden Şahin, mahalle hakkında muhtardan bilgi aldı. Muhtar Duran Tabo, sosyal tesis ve taziye evi konusunda bölgenin önemli ölçüde ihtiyaçlarının giderildiği aktardı. Ayrıca, bekçi sıkıntısının giderilmesi için destek veren Başkan Şahin’e teşekkürlerini dile getirdi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Kardeşlerin tüfekle oyunu ölümle bitti

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.