DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

TAM ALTIN

16.908,00%-0,09

ONS

2.391,52%0,54

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072511฿%0.7684

a
alan18-kopya

KURBAN BAYRAMI MESAJI

SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI:

BAYRAM COŞKUSU EVLERİMİZDEN VE ÜLKEMİZDEN EKSİK OLMASIN”

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, “Birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinin yaşandığı bayram coşkusu evlerimizden ve ülkemizden eksik olmasın” dedi.

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Prof. Dr. Dağlı, Türk toplumunun birlik, beraberlik, yardımseverlik ve hoşgörü temeli üzerine kurulduğunu belirterek, “Elindekini paylaşmanın ne kadar önemli ve büyük bir erdem olduğunun inancıyla büyütülen bizler, büyüklerimizden komşumuz açken, tok yatmamak gerektiğini öğrendik. Özellikle de Kurban Bayramı gibi paylaşmanın çok daha yüce duygularla yapıldığı bu dini bayramımızı hepimizin huzur ve ağız tadıyla geçirmesi en büyük temennimizdir” ifadelerine yer verdi.

Prof. Dr. Dağlı, “SANKO Üniversitesi olarak bizleri bir araya getiren bu özel günleri elimizdekileri paylaşarak neşe, huzur ve sağlık dolu geçirmeyi diliyoruz. Kurban Bayramımız kutlu olsun” temennisinde bulundu.

Bu elektronik posta ve onunla iletilen bütün dosyalar sadece göndericisi tarafindan almasi amaclanan yetkili gercek ya da tüzel kisinin kullanimi icindir. Eger söz konusu yetkili alici degilseniz bu elektronik postanin icerigini aciklamaniz, kopyalamaniz, yönlendirmeniz ve kullanmaniz kesinlikle yasaktir ve bu elektronik postayi derhal silmeniz gerekmektedir. Sanko Holding A.Ş. bu mesajin icerdigi bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz oldugu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne sekilde olursa olsun iceriginden, iletilmesinden, alinmasindan ve saklanmasindan sorumlu degildir. Bu mesajdaki görüsler yalnizca gönderen kisiye aittir ve Sanko Holding A.Ş. in görüslerini yansitmayabilir

 

 

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

ASİD BAŞKANI DR. YILDIRIM’IN KURBAN BAYRAMI MESAJ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.