DOLAR

32,5331$% -0.05

EURO

34,9117% 0.04

STERLİN

40,6412£% 0.19

GRAM ALTIN

2.432,70%0,12

ÇEYREK ALTIN

4.083,00%0,14

TAM ALTIN

16.282,00%0,15

ONS

2.324,48%0,12

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2168051฿%-0.45355

a
alan18-kopya

MİTİNG YAPACAKMIŞ İKİ GÖZÜMÜN ÇİÇEĞİ!

Bu haftaki yazımın başlığını Türk Sinemasının unutulmaz isimlerinden rahmetli Kemal SUNAL’ dan esinlenerek belirledim. Nasıl demişti usta oyuncu Ayşen GRUDA için “Parka gidecekmiş iki gözümün çiçeği.”

Türkiye Cumhuriyeti siyasi tarihinin hangi döneminde görülmüş ki bir Cumhurbaşkanı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için 39 ilçede miting düzenlesin. Gerçi geride bıraktığımız 17 senede tarihte görmediğimiz ve akıl dimağımızdan geçmeyen onca olaya tanık olduk ki buda mı oldu demekten imtina eder olduk.

Daha partili Cumhurbaşkanına adapte olamamışken bu durumu içimize nasıl sindireceğiz inanın ki bilemiyorum.

Ne anlatacak acaba Sayın Cumhurbaşkanı?

31 Mart’ta milletin iradesi ile kaybettiğimiz İstanbul’u emrimizde hizmet gören YSK nın trajikomik iptal kararı ile kazanma gayretindeyiz, kazanamazsak yine iptal ettiririz mi diyecek. Hadi bunu da propagandalarına konu etti diyelim. Ya bu mitinglerin bütçesini ne ile karşılayacak? Vatandaşın kesesinden devlet bütçesine akan parayı mı kullanacak? Bunların hepsi cevabı belli sorular. Evet hiç tereddüt etmeden, vicdanlarına dokunmadan bunları yapacaklar. Aziz mübarek Ramazan ayında Milyon TL’ ler kazanarak TV programlarında din anlatan muaviyecilere sormak isterim kul hakkı yemek orucu bozar mı hocam?

Bir yanda bin bir emek ile kazanılmış 31 Mart seçimleri diğer tarafta bu emeği hiçe sayan Saray ve ordusu…Bütün bu güç dengelerine rağmen bizler inanıyoruz ki bizi zafere götürecek kudret damarlarımızda ki asil kanda mevcuttur. Zalimin zulmünün karşısında mazlumun Allah’ı olduğuna inancımız tamdır Elhamdulillah.

Unutulmasın ki;

Ümmetin lideri Peygamberimiz Hz. Muhammed zalime karşı ilk mücadelesine tek başına başladı.

Kürşat Çin Saray’ını basarken kırk kişiydi.

Alparslan Anadolu’ya geldiğinde ordusunun galip geleceğine kimse inanmamıştı.

Kurtuluş savaşında Mustafa Kemal ATATÜRK ve orduları hem sayıca hem de silah mühimmat açısından zayıftı.

Kısacası bizler nice azların nice çoklara galip geldikleri bir neslin torunlarıyız. Bizler hakkın batılla mücadelesini yine kazanacağına inananlardanız.

Yüce yaradan bizleri haksızlık karşısında susandan, zalimin karşısında korkandan eylemesin.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

BU GÜNÜN NESLİNE (GENÇLERE)

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.