DOLAR

32,5768$% 0.09

EURO

35,0308% 0.44

STERLİN

40,6804£% 0.19

GRAM ALTIN

2.426,05%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.057,00%0,12

TAM ALTIN

16.179,00%0,14

ONS

2.316,68%0,05

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2087584฿%-4.09957

a
alan18-kopya

Ramazan, dayanışma ve yardımlaşma ayıdır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu yayınladığı mesajla Ramazan ayının dayanışma ve yardımlaşma ayı olduğunu belirterek, Müslüman aleminin en önemli ayı olarak kabul edilen Ramazan ayının ülkeye huzur ve kardeşlik getirmesi dileklerinde bulundu.

Hayri Sucu, bereketin, dayanışmanın ve huzurun ayı olan 11 ayın sultanı Ramazan’ın özellikle ülkemizde körüklenen kutuplaşmaya son verilmesi için çok önemli bir fırsat olduğunu ifade etti.

Sucu, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

SALGINLAR, SAVAŞLAR VE KAVGALAR SONA ERSİN

İslam dininin emrettiği gibi kavgayı değil barışı, ayrımcılığı değil birleştirici olmayı, kötülüğü değil iyiliği, kötü sözü değil hoşgörüyü yaşatmak, Ramazan ayını yaşamak için yapılacak en güzel işlerdir. Paylaşmak, kibirden uzaklaşmak, ben değil biz demek bu ayın en güzel hediyelerindendir. Unutmayalım ki, bu hediyeleri kabul etmek ve nimetlerinden faydalanmak bizlerin elinde.

Ramazan ayının, ülkemizde her geçen gün artan yoksulluğun ve kriz ortamının sona erdirilmesine, milletimiz arasındaki kardeşliğin ve birliğin artmasına vesile olmasını diliyorum. Umuyorum ki,  farklılıkların zenginliklerimiz olduğu, bu ay da daha iyi anlaşılır. Elimizden geldiği kadar zor durumda olan vatandaşlarımıza yardım elini uzatmaktan asla kaçınmayalım. Yaşadığımız Koronavirüsü salgınının etkisiyle ihtiyaç sahiplerinin katlanarak arttığını unutmayalım.  Yürekten istiyorum ki, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüsü salgını son bulsun. 

Yaşanan bu olağanüstü günlerde Ramazan Ayı ibadetlerimizi Sağlık Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığının uyarı ve tavsiyelerini dikkatte alarak gerçekleştirelim. 

Başta  Saygıdeğer Gaziantepliler olmak üzere, tüm Türkiye'nin ve bütün Müslüman aleminin Ramazan ayını kutluyor, ülkemizin huzuruna, bereketine ve kardeşliğine vesile olmasını diliyorum.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

23 Nisan çocuklara güvenin göstergesidir

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.