DOLAR

32,3311$% 0.24

EURO

35,0710% -0.18

STERLİN

40,9696£% -0.12

GRAM ALTIN

2.284,78%0,33

ÇEYREK ALTIN

3.964,00%-0,48

TAM ALTIN

15.857,00%-0,46

ONS

2.199,47%0,22

BİST100

8.979,49%1,96

BİTCOİN

2283488฿%1.05783

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

RIDVAN FADILOĞLU, ESKİ MUHTARLARI UNUTMADI

1999 yılından 2019 yılına kadar Sarıgüllük Mahalle Muhtarı olarak görevimi ifa ettim.

Bu süre içerisinde seçmenlerimizin sempatisini, sıcak ve samimi dostluklarını kazandım. Görev sürem içerisinde de vatandaşın şikayet ve isteklerini ivedilikle yerine getirebilmek için çaba harcadım. 31 Mart’ta seçilen Muhtar arkadaşlarımızın da aynı şevk ve heyecanla yapmalarını bekliyorum.

5 yıl Mehmet Bozgeyik, 5 yıl Metin Özkarslı ve 10 yıl ise Rıdvan Fadıloğlu başkanlarımızla mesai yaptık. Zaman zaman tüm Belediye Başkanları ile alınan kararlarda ters düştüğümüz elbette olmuştur. Ancak, karşılıklı saygı çerçevesi içerisinde gerek Mahallemize, gerekse de ilçemize hizmet getirebilmek adına her zaman doğru bildiklerimizi söyledik, hiçbir zaman yolumuzdan sapmadık.

Geçtiğimiz günlerde Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 31 Mart seçimleri sonrası görevlerini devreden muhtarlarla bir araya gelerek hizmetlerinden dolayı teşekkür edip plaket takdiminde bulundu.

Başkan Fadıloğlu’nun da söylediği gibi Muhtarlar, siyasetçiler ile halk arasındaki en güçlü bağdır. 20 yıl şerefle Muhtarlığını yaptığım Sarıgüllük Mahallesi adına plaketimi aldım. Bu anlamlı davranışından dolayı sayın Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ediyorum.

Geçtiğimiz dönem görev yapan fakat 31 Mart’ta görevlerini devreden Muhtar arkadaşlarımız aynı duyarlılığı Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Fatma Şahin’den de bekliyor.

Görev süresi içerisinde Antep deyimiyle Muhtarları borca dinlemeyen, uzun yıllar Gaziantep’i, Milletvekili ve Bakanlık yaparak temsil eden Fatma Şahin, 5 yıllık Belediye Başkanlığı dönemini tamamladı. Artık ustalık dönemine başladı.

ESNAFA YABANCI DİL KURSLARI VERİLMELİ

31 Mart seçimleri öncesi yeni bir vizyon, yeni bir kadro ve şehrimiz açısından önemli projelerini kamuoyu ile paylaştı.

Bu projelerin artık ivedilikle hayata geçirilmesi gerekiyor.

Çünkü, Gaziantep’in kaybedecek zamanı kalmamıştır artık.

Şehre gelen yerli ve yabancı Turist sayısı her geçen gün artmaktadır.

Marka şehir, Kültür ve Sanat şehri derken Gaziantep eşsiz lezzetlerden oluşan mutfağı ile Gastronomi şehri oldu. Dünyaya çok çeşitli tanıtımlar yapıldı.

Şehir dünyaya açılırken, bu değerleri iyi bilip yaşayanların da artık kendini geliştirmesi gerekiyor.

Öncelikle, zaman kaybetmeden esnafın yabancı dil öğrenmesi gerekiyor.

Bu konuda Büyükşehir Belediyesi öncülük yapabilir ve çeşitli kurslar açabilirse esnafın dil öğrenimine katkıda bulunabilir.

KAĞIT TOPLAMA ARAÇLARINA DİKKAT

Bence şehrimizin en önemli sorunlarından birisi de yaşamı birlikte paylaştığımız Suriyeliler. Bu kardeşlerimizden bazıları hayatlarını kazanmak için farklı araçlarla kentin içerisinde kağıt toplayıcılığı yapıyorlar.

Bu araçların hiç zaman kaybetmeden kayıt altına alınması gerekiyor. Çünkü, büyük çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu Suriyeli kardeşlerimiz ehliyetsiz araç kullanıyorlar.

Gaziantep’in çözülmesi gereken sorunları ile ilgili düşüncelerimi bu satırlardan paylaşmaya devam edeceğim.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Tam da Holding düzenlemesinin yapıldığı şu günlerde…!!! (ATAMIN ibretlik anısı)

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.