DOLAR

32,3322$% 0.25

EURO

35,0710% -0.17

STERLİN

41,0052£% -0.04

GRAM ALTIN

2.286,25%0,40

ÇEYREK ALTIN

3.968,00%-0,41

TAM ALTIN

15.870,00%-0,39

ONS

2.206,83%0,56

BİST100

8.972,25%1,88

BİTCOİN

2274545฿%0.79093

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

Sağlık çalışanı bel fıtığından ANKA’da kurtuldu

Pandemi sürecinde uzun süre ayakta çalışmaktan kaynaklı bel ve bacak ağrısı şikayeti yaşayan sağlık görevlisine Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde bel fıtığı teşhisi konuldu. Sağlık çalışanı ANKA Hastanesi’nde mikrocerrahi tekniği kullanılarak gerçekleşen ameliyatın ardından sağlığına kavuştu.

Gaziantep’te bir hastanede sağlık personeli olarak görev yapan 32 yaşındaki Ahmet Zor, uzun süredir bel ve bacak ağrısı çekiyordu. Pandemi süreci boyunca yoğun olarak çalışan ve bu nedenle ağrıları daha da artan Zor, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’ne başvurdu. Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. İsmail Demir tarafından muayene edilen Zor’da yapılan tetkikler sonucu bel fıtığı (Lomber Disk Hernisi) tespit edildi. Kendisine bel tıtığı ameliyatı önerilen ve bu öneriyi kabul eden Zor, Op. Dr. İsmail Demir ve ekibi tarafından mikrocerrahi tekniği kullanılarak gerçekleşen ameliyatın ardından sağlığına kavuştu.

Operasyonun ardından ağrılarından kurtulan Ahmet Zor,” Uzun süredir bel ve bacak ağrısı şikayetim vardı. Daha önceleri dinlendiğimde ağrılarım geçiyordu. Ancak pandemi süreci nedeniyle yoğun olarak çalıştığım için ağrılarım arttı. Sağlık çalışanı olarak bel fıtığı hem iş hayatımı hem de sosyal hayatımı oldukça zorluyordu. Ameliyattan önce fizik tedavi ve medikal tedavi almama rağmen ağrılarımda ve yürümemde iyileşme göremedim. Doktorumun bana samimi ve umutlu yaklaşımı ameliyat olmamı sağladı. Ameliyat olduktan 6 saat sonra rahat, ağrısız bir şekilde yürüyebildim. Daha rahat hareket etmeye başladım. Desteksiz kalkabiliyorum, yürüyebiliyorum. Beni iyileştiren doktoruma ve gösterdikleri yakın ilgiden dolayı ANKA Hastanesi yönetimine teşekkür ederim.” dedi

 “Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. İsmail Demir başarılı geçen operasyonla ilgili şu bilgileri verdi:

 “Hastamız bize şiddetli bel ve bacak ağrısı şikayeti ile başvurdu. Ağrılar o kadar şiddetlenmiş ki, artık yürümekte bile zorlanır hale gelmiş. Yaptığımız tetkikler sonucu hastamızda bel fıtığı bulunduğunu tespit ettik ve ameliyata karar verdik. Mikrocerrahi tekniği kullanılarak gerçekleştirdiğimiz operasyonun ardından hastamızın ağrıları geçti, durumu gayet iyi. Operasyondan hemen sonra rahat bir şekilde yürümeye başladı. Mikrocerrahi ile gerçekleşen operasyonlarda

mikroskop sayesinde dokular ayrıntılı olarak görülerek komplikasyon riski minimuma indirilir. Mikrocerrahi yönteminde daha az kesi yapıldığından dolayı daha az kas dokusu hasarı olur, yaranın iyileşmesi daha çabuk olur. Hasta ameliyattan 4-6 saat sonra yürüyebilir ve ertesi gün taburcu edilip, normal günlük yaşantısına dönebilir. Ameliyat sonrası ağrıları geçen ve yürümeye başlayan hastamızı sağlıklı bir şekilde taburcu ettik. Hastamıza geçmiş olsun dileklerimizle sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum."

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Mutasyonlu yolcu iddialarına yalanlama

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.