DOLAR

32,3667$% 0.14

EURO

34,9844% -0.29

STERLİN

40,9798£% 0.2

GRAM ALTIN

2.324,26%0,22

ÇEYREK ALTIN

3.966,00%-0,72

TAM ALTIN

15.959,00%-0,29

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.144,35%0,71

BİTCOİN

2272768฿%-0.00121

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN DİN GÖREVLİLERİNE ANLAMLI HEDİYE

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda din görevlilerine ‘Kur’an Yolu’ kitabını hediye ediyor.

1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar’ı ve İlçe Müftüsü Mahmut Arcaklıoğlu’nu makamında ağırladı. Başkan Tahmazoğlu, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle din görevlilerine Kur’an Yolu’ kitabını hediye edecek.

VATANDAŞLAR MADDİ VE MANEVİ KALKINMASINA DESTEK OLUYORUZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, din görevlilerinin yaptığı görevin çok hassas ve önemli olduğunu belirterek  “Öncelikle Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Din görevlilerimiz çok önemli bir görev icra ediyorlar. İnsanların dini öğrenmesi ve onu doğru bir şekilde uygulaması gerçekten çok önemli. Şahinbey Belediyesi olarak camilerimizin ve Kur’an kurslarımızın yapımı, bakımı, onarımı ve onların tefrişinin yapılmasını sağlıyoruz. 4-6 yaş grubu arasındaki çocuklarımızın eğitimi konusunda da Müftülüğümüze destek olmaya çalışıyoruz. Birlikte insanlarımızın maddi ve manevi kalkınması noktasında çalışmalar yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Emeklerinden dolayı İl Müftümüz Sayın Dr. Hüseyin Hazırlar’a ve tüm din görevlilerine teşekkür ediyorum” dedi.

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ BİZLERE HER ZAMAN DESTEK OLUYOR

ORİl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar, Kur’an yolu kitabının dağıtımından dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek,   “Eğitime önemli destekler veren Şahinbey Belediye Başkanı Sayın Mehmet Tahmazoğlu’na diyanet çalışanları olarak teşekkür ediyoruz. Bu hafta Camiler ve Din Görevlileri haftasını idrak ediyoruz. Cenab-ı hak öncelikle camilerimizde hizmet verenlerden ve imar eden bütün hayırseverlerden razı olsun diyoruz. Diyanet İşleri başkanlığımız öteden beri din hizmetini yürütmenin gayreti içerisinde din hizmetinin geliştirilmesi ve desteklenmesi noktasında Şahinbey Belediyemizin çok önemli ve güzel destekleri var. Camiler ve Din görevlileri haftasında tüm din görevlilerimize Diyanet İşleri Başkanlığı’nın çok önemli bir eseri olan Kur’an Yolu tevsirini takdim ediyorsunuz. Camiamız adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Onlar Bize Emanet

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.