DOLAR

32,5172$% -0.09

EURO

34,7975% -0.21

STERLİN

40,5001£% -0.05

GRAM ALTIN

2.427,68%-0,09

ÇEYREK ALTIN

4.060,00%-0,94

TAM ALTIN

16.191,00%-0,90

ONS

2.319,00%-0,11

BİST100

9.712,30%0,70

BİTCOİN

2148875฿%-0.33126

a
alan18-kopya

ŞAMPİYONLUK KUPASINI BAŞKAN VE KAPTAN BİRLİKTE KALDIRDI

Gazişehir Gaziantepspor'un şampiyonluk kupasını kaptan Günay ve Başkan Adil Sani Konukoğlu beraber kaldırdı.

Spor Toto Süper Lig’e yükselme maçında Hatayspor ile Gazişehir Gaziantep arasında oynanan müsabakanın 90 dakikası 1-1 eşitlikle sona erdi. Uzatma dakikaları da 1-1 eşitlikle sona ererken maç penaltılara gitti. Hataysporlu futbolcu Gökhan Karadeniz’in kaçırdığı penaltı sonrası Gazişehir’den Ahmet Kesim penaltı vuruşunu gole çevirerek takımını Süper Lig’e taşıyan isim oldu. Süper Lig’e yükselme sonrası Gazişehirli futbolcular şampiyonluğu taraftarıyla kutlarken, Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nu futbolcular omuzlarda taşıdı.

Müsabaka sonunda düzenlenen kupa töreninde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hüsnü Güreli, Başkanvekili Nihat Özdemir, Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez katıldı. Gazişehir Gaziantep’e kupasını TFF Başkanı Hüsnü Güreli takdim etti. Kupayı kaptan Günay ve Başkan Adil Sani Konukoğlu beraber kaldırdı. Daha sonra Konukoğlu ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şampiyonluk Kupası'nı taraftara götürdü.

GAZİANTEP’TE BÜYÜK SEVİNÇ YAŞANDI

Spor Toto 1. Lig Play-Off Final maçında geçen yıl Erzurum BŞB'ye penaltılarda yenilerek Süper Lig'in kapısından dönen Gazişehir Gaziantep, bu yıl ise hem yarı finali hem de finali penaltı atışlarını kazanarak Süper Lig'e çıktı.

Geçen yıl Erzurum BŞB maçını penaltı atışları ile kaybederek Süper Lig hedefini gerçekleştiremeyen Gazişehir Gaziantep, Erzurumspor'un küme düştüğü bu sezonun sonunda yarı finalde Osmanlıspor'u, final maçında da İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan maçta Hatayspor'u penaltılarda geçerek adını Süper Lig'e yazdırdı.

Gaziantep kentinde taraftarlar iki yıl aranın ardından tekrar Süper Lig'e yükselmenin coşkusu yaşandı. Kentte 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda kurulan dev ekranda maçı izleyen binlerce Gaziantepli maçın bitiş düdüğüyle birlikte büyük bir sevinç yaşadı.

Meydanda toplanan Gazişehir Gaziantep taraftarları maçın ardından Süper Lig’i meşaleler ve tezahüratlarla kutlarken, bazı taraftarlar ise konvoylar oluşturdu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

GAZİŞEHİR GAZİANTEP SÜPER LİGDE

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.