DOLAR

32,4945$% -0.15

EURO

34,9468% 0.26

STERLİN

40,7669£% 0.35

GRAM ALTIN

2.436,92%0,58

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%0,00

TAM ALTIN

16.188,00%0,13

ONS

2.333,65%0,78

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2063966฿%-2.22038

a
alan18-kopya

Şırnak’tan acı haber!

Şırnak'ın İdil ilçesi Cehennem Deresi bölgesinde 8 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda, Jandarma Teğmen Şafak Evran şehit oldu.

Şırnak'ın İdil ilçesi Cehennem Deresi bölgesinde 8 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda, Jandarma Teğmen Şafak Evran şehit oldu.

Alınan bilgiye göre, İdil ilçesi Ağaçlı köyü Çukurlu mezrası Cehennem Deresi bölgesinde dün akşam İl Jandarma Komutanlığınca "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Kalfe Operasyonu" başlatıldı.

Operasyon kapsamında bugün Leylekziyareti Tepesi'nde bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada, Jandarma Teğmen Şafak Evran yaralandı.

Helikopterle Şırnak Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Devlet Hastanesine sevk edilen Evran, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

UZMAN ÇAVUŞLUKTAN, TEĞMENLİĞE YÜKSELDİ

Şırnak'ın İdil ilçesinde, güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Teğmen Şafak Evran'ın (38) acı haberi, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde yaşayan ailesine verildi. Uzman çavuşluktan teğmenliğe yükselen şehit Evran'ın iki çocuk babası olduğu öğrenildi

ACI HABER AİLEYE VERİLDİ

Jandarma Teğmen Şafak Evran'ın şehadet haberi, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesine bağlı Yıprak beldesinde oturan babası Hayrullah ve annesi Yeter Evran'a, Kaymakam Selami Kapankaya ve beraberindeki heyet tarafından verildi. Şehidin ailesinin oturduğu eve Türk bayrakları asılırken, haberi alan yakınları ve bölge halkı da taziyeye geldi. Oğullarının şehit olduğu haberini alan anne-baba, büyük üzüntü yaşarken, yakınları da gözyaşı döktü.

Şehit Şafak Evran, Gabar Dağı'nda arkadaşları iftar yaparken nöbette böyle objektife yansımıştı…

EVLİ VE 2 ÇOCUK BABASIYDI

Jandarma Teğmen Şafak Evran'ın, ailenin 2 çocuğundan küçüğü olduğu belirtildi. Uzman çavuş olarak 2007 yılında göreve başlayan Evran'ın, sonra teğmenlik rütbesine yükseldiği kaydedildi. Son atamalarla Şırnak'tan Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne tayini çıkan, Şırnak'ta görevinin bitmesine bir ay kala şehit olan Evran'ın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Şehidin, eşi Canan, çocukları Doruk ve Ada ile Şırnak'ta oturduğu belirtildi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan araç takla attı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.