DOLAR

32,6030$% 0.39

EURO

34,8042% 0.19

STERLİN

40,5832£% -0.04

GRAM ALTIN

2.496,48%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.275,00%-0,07

TAM ALTIN

16.995,00%-0,38

ONS

2.379,06%0,00

BİST100

9.480,35%-0,46

BİTCOİN

2114622฿%4.74622

a
alan18-kopya
  • bire1haber.com
  • Yaşam
  • Tayini çıkan Sağlık memuru kadın kayınpederi tarafından bıçaklandı

Tayini çıkan Sağlık memuru kadın kayınpederi tarafından bıçaklandı

Gaziantep’te eşi cezaevinde olan sağlık memuru 2 çocuk annesi kadın Antalya’ya tayini çıkınca kayınpederi tarafından bıçaklandı. Ağır yarala olarak kaldırıldığı hastanenin 4 gün yoğun bakım ünitesinde tedavi gören talihsiz kadın, taburcu edilir edilmez çocuklarını da alarak Antalya’ya gitti.

Alınan bilgiye göre, Gaziantep Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde sağlık memuru olarak görev yapan 2 çocuk annesi 23 yaşındaki Buket S ., 5 yıllık eşi Mehmet S.'nin uyuşturucu madde kullanma ve bulundurma suçundan 9 ay önce cezaevine girdi.  Bunun üzerine Buket S. ‘de kayınpederi Mahmut S. ‘ye ait Umut Mahallesi’ndeki 2 katlı müstakil evde yaşamaya başladı.

Buket S. bu süreçte eşinden ayrılmaya karar verip, tayin istedi. Antalya'ya tayini çıkan Buket S., taşınmak için hazırlıklara başlarken, başka şehre gitmesini istemeyen kayınpederi Mahmut S. ile tartıştı. Tartışma sırasında talihsiz kadın  evinin önünde kayınpederi Mahmut S. tarafından  6 yerinden bıçaklandı. Ağır yaralanan Buket S., ambulansla Doktor Ersin Aslan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyat edilen ve ardından yoğun bakım ünitesinde 4 gün tedavi gören Buket S., hayata döndü ve  taburcu edildi. Tedavisinin ardından taburcu olan ve çocukları ile birlikte Antalya’ya giderek

Gözaltına alınan Mahmut S. ise emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DEVLETTEN KORUNMA İSTEDİ

Buket S. ise hastaneden taburcu olduktan sonra 1 ve 3 yaşındaki 2 oğlunu alarak tayininin çıktığı Antalya'ya yerleşti. Buket S. halen öldürülmekten korktuğunu söyledi. Sağlığına tam olarak kavuşmasının ardından cezaevindeki eşinden boşanmak için dava açacağını belirten Buket S., "Hastanede sağlık memuru olarak çalışırken, eşim cezaevine girince tayin istedim. Tayinim çıkınca da  kayınpederim gitmemi engellemek istedi. Bende gitmek istediğimi söyleyince de 6 yerimden bıçakladı. Hastanede uzun süren ameliyatın ardından 4 gün yoğun bakımda kaldım. Gaziantep’ten ayrıldım ancak halen can tehlikemin olması nedeniyle çok korkuyorum. Ben ve çocuklarımın devletimiz tarafından korumaya alınmasını istiyorum. Beni bu hale getirenlerin de en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum” dedi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Önce kundakladı sonra taradı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.