DOLAR

32,3304$% 0.24

EURO

35,0604% -0.22

STERLİN

40,8408£% -0.44

GRAM ALTIN

2.281,50%0,18

ÇEYREK ALTIN

3.954,00%-0,67

TAM ALTIN

15.819,00%-0,65

ONS

2.197,33%0,13

BİST100

8.972,75%1,89

BİTCOİN

2283889฿%1.33305

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

Vali Davut Gül’den yeni yıl mesajı

Gaziantep Valisi Davut Gül, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında, 2020 yılının Covid-19 salgınının getirdiği zorluklarla, küresel ekonomik krizin derinleşmesi ve daha fazla insanı etkilemesi ile, doğal afetlerin derin etkileri ile hepimiz için zor bir yıl olduğunu belirtti.

Bütün güzellikleri ve üzüntüleri ile bir yılın daha tarihin sayfaları arasına gönderildiğini ifade eden Vali Gül yazılı mesajında şu görüşlere yer verdi:

2020 yılı Covid-19 salgınının getirdiği zorluklarla, küresel ekonomik krizin derinleşmesi ve daha fazla insanı etkimesi ile, doğal afetlerin derin etkileri ile hepimiz için  zor bir yıl oldu. Ancak bizler her zorlukla beraber bir kolaylık olduğunu ve her zorlukta bir hayır olduğunu bilen bir kültüre, inanca sahibiz. Bizler biliyoruz ki; gecenin en karanlık zamanı sabaha en yakın olan zamandır.

Bununla birlikte bu zor zamanlar, Gaziantepli hemşehrilerimizin sıkıntıları cesaretle, azimle, kararlılıkla aşarak, İlimize bir çok güzelliği ve başarıyı yaşattığı bir döneme de sahne oldu. 

Gazi Şehrin insanları pandemi döneminde hep beraber zorda olan kardeşlerine ekmek oldu, aş oldu…

Gazi Şehrin insanları, evlatlarımıza okul oldu, kitap oldu, tableti olmayana tablet oldu, interneti olmayana internet oldu, eğitim yuvası oldu…

Gazi Şehrin insanları, küresel daralmanın yaşandığı bu zamanda ihracat rekorları kırdı. Bahaneler üretilen bu dönemde çözüm üretti ve istihdam oldu. Adeta insanların inanmakta zorluk çektiği 300 fabrika oldu…

Gazi Şehrin insanları, kurtuluş mücadelesinin üzerinden yüz yıl da geçse, bin yıl da geçse o dönemki ruhun hala dim dik ayakta olduğunu gösterdi tüm dünyaya…

 …ve bu dönemde Gazi Şehrin insanları, bir model oldu, “Gaziantep Modeli”  ne demekmiş, yaşayarak gösterdi tüm insanlığa.

Sevgili hemşehrilerim… 

Ben, 2021 yılında da bu birlik ve beraberliğin artarak devam edeceğine gönülden inanıyorum.

Bizler, Şehrimizin kalkınması, huzuru ve mutluluğu için başta  Adalet Bakanımız,  Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Kaymakamlarımız İlçe Belediye Başkanlarımız, iş adamlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, mesai arkadaşlarımız  ve siz değerli vatandaşlarımızla birlik olmaya, hep beraber eğitimde, sporda, turizmde ve daha bir çok alanda önemli adımlar atmaya ve İlimizin adını dünyaya duyurmaya devam edeceğiz.

Bütün Gaziantepli hemşehrilerimin bu düşünceleri paylaştığına gönülden inanarak, 2021 yılının dünyamız, ülkemiz ve Gaziantep’imiz için güzel gelişmelere vesile olmasını temenni ediyor, bu kadim topraklarda huzur hâkim olsun diye toprağa düşen bütün şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

“SAĞLIK DOLU BİR YIL DİLİYORUM”

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.