DOLAR

32,5029$% 0.27

EURO

34,6451% 0.34

STERLİN

40,5199£% 0.35

GRAM ALTIN

2.479,00%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.244,00%-0,09

TAM ALTIN

16.949,00%-0,99

ONS

2.372,40%-0,44

BİST100

9.577,45%-1,06

BİTCOİN

2038240฿%-5.11847

a
alan18-kopya

Vali Gül’den LGS birincilerine sürpriz ziyaret

Gaziantep Valisi Davut Gül, eşi Gülden Gül ile Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan öğrencileri evlerinde ziyaret etti.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde öğrenciler ile bir süre sohbet eden Vali Gül, hiçbir başarının tesadüf olmadığını dile getirerek verilen her emeğin bir gün mutlaka karşılık bulacağını ifade etti.

Gül, “İlimiz eğitim anlamında her geçen gün daha da iyiye gidiyor. İl genelinde 17 öğrencimiz liselere geçiş sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan aldı. Öğrencilerimizin sevincini paylaşmak ve tebrik etmek için evlerinde ziyarette bulunduk. Şüphesiz ki öğrencilerimizin başarısında kendi azim ve gayretlerinin yanında öğretmenlerimizin, idarecilerimizin,  ailelerimizin çok büyük katkısı bulunuyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, ilimiz adına bu başarının artarak devam etmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Gül, ayrıca başarı gösteren öğrencilerin nezdinde sınava giren tüm öğrencilere mesaj göndererek sınavların öğrencilerin hayatında her ne kadar önemli bir yeri olsa da tek kıstas olarak görülmemesi gerektiğinin de altını çizdi.

Vali Gül ve eşi Gülden Gül evlerinde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenci ve aileleri ise göstermiş oldukları nazik ziyaretleri teşekkür ettiler.

Gül, Özel  Sanko Okulları öğrencisi Lela Nisa Coşkun, Sebiha Rıfat Kaleoğlu Ortaokulu öğrencisi Erhan Yenidoğan, Özel Gaziantep Kolej Vakfı Ortaokulu öğrencisi Betül Soydinç, Şehit Hüseyin Gümüş İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ömer Faruk Öztürk, Özel Gaziantep Bahçeşehir Koleji Ortaokulu öğrencisi Ecenur Kızıklı, Özel Özaslan Ortaokulu öğrencisi Hatice Kübra Durur, Turgut Özal Ortaokulu öğrencileri Zehra Dilanur Uçan ve Mehmet Yusuf Ay, Nurel Enver Taner Ortaokulu öğrencisi Serkan Öz ile Sani Konukoğlu Ortaokulu öğrencisi Irmak Şen’i  tek tek ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Zeynep Özharat’a Waterloo Üniversitesi’nden Matematik ödülü

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.