Categories: Yaşam

HAYDİ’LER İÇİN EKMEK ÜRETİM FABRİKASI KURULDU

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı HAYDİ büfeleri için yeni açılan modern ekmek fabrikası, günlük 80 bin adet ekmek üretimiyle hizmete giriyor.

Şehrin ekmek ihtiyacını karşılamak üzere HAYDİ büfeleri için kurulan ekmek üretim fabrikası tamamen doğalgaz ile çalışacak. Günlük 80 bin adet ekmek üretme kapasitesine sahip olacak tesis, 13 bin metrekarelik bir alanda, 5 bin 700 metrekare kapalı alan üzerinde bulunuyor.

Tam otomatik ekmek üretim hattı ile hijyenik ve modern tekniklerle üretim yapacak şekilde tasarlanan fabrika, altyapısı itibariyle üretim kapasitesini dört katına kadar artırabilecek özellikte. Kurulumu tamamlanan tesisin, bir ay sonra ilk deneme ürünlerini piyasaya sunması planlanıyor. Üretim aşamasında insan eli değmeden, tamamen otomatik makinelerle ekmek üretimi gerçekleştirilecek.

Fabrika, ISO 9001 kalite standartlarına uygun olarak işçilere üretim öncesi eğitim verecek ve hijyen standartları öğretilecek. Bu eğitimlerle, amaç temiz, sağlıklı ve uygun fiyatlı ekmeği Gazianteplilere sunmak. Fabrikanın ürettiği ekmekler, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin HAYDİ büfeleri aracılığıyla halka ulaştırılacak.

Yeni açılan bu modern fabrika, Gaziantep’te ekmek üretiminde yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor. HAYDİ büfeleri sayesinde vatandaşlar, fabrikada üretilen ekmeklere kolayca ulaşabilecek ve taze, hijyenik ekmek tüketme imkânına sahip olacaklar.

HABER MERKEZİ

Recent Posts

BAŞKAN UMUT YILMAZ, BEBEK UMUT YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 31 Mart 2024 tarihinde dünyaya gelen Umut Yılmaz bebeği evinde…

14 saat ago

“SOYUT FİGÜRATİF VE SOYUTLAMA” TEMALI RESİM SERGİSİ

Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cevat Atalay, tuval üzerine akrilik teknikle…

2 gün ago

CAPİTAL GÖNLÜ ZENGİN 50 İŞ İNSANI LİSTESİNDE SANKO 6. SIRADA

İş dünyasının saygın yayın organlarından Capital dergisinin geleneksel “Gönlü Zengin 50 İş İnsanı” listesi açıklandı.…

2 gün ago

ÇÖPLERDEN ELDE EDİLEN ÇİLEK SERASI İLK HASADINI VERDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, Merkez Katı Atık Düzenli Depolama Sahası’nda üretilen elektrikle ısınan…

2 gün ago

“ÇATIŞMA ORTAMINA İZİN VERMEYELİM”

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Gaziantep İl Koordinasyon Kurulu, Suriyeli göçmenlere yönelik tepkilerin…

3 gün ago

BÜYÜKŞEHİR’DEN MİLLİ TAKIMA YARI FİNAL İÇİN TAM DESTEK

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Hollanda ile oynayacağı…

3 gün ago