DOLAR

32,5972$% 0.35

EURO

34,8200% 0.19

STERLİN

40,3946£% -0.54

GRAM ALTIN

2.508,38%0,98

ÇEYREK ALTIN

4.276,00%0,69

TAM ALTIN

17.001,00%0,38

ONS

2.395,40%0,69

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2098263฿%2.92109

a
alan18-kopya

HEDİYELİK ÜRÜNLER BU OKULDA YAPILACAK

Mesleki eğitimde öğrencilerin uygulama becerilerini arttırmak, sektörün nitelikli insan gücü ihtiyacını karşılamaya yönelik yetiştirilmelerini sağlamak, eğitim, üretim, istihdam döngüsünü güçlendirmek ve okulların üretim kapasitelerini artırarak döner sermayelerine katkı sağlamak amacı ile Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hacı Sani Konukoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında imzalandı.

Gaziantep Valiliği’nde düzenlenen Protokole; Gaziantep Valisi Davut Gül, Şehitkamil Kaymakamı Abdul Kadir Duran, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Hacı Sani Konukoğlu MTAL Müdürü Mehmet Kar katıldı.

Protokolde konuşan Vali Davut Gül; “ Gaziantep sanayi kültürü olan ve üreten bir şehir. Üretim yaparken insan kaynağına ihtiyacımız var. Şehitkamil Belediyemizin projesi ile bu yıl meslek liselerini seçen her öğrenciye belediyemiz burs verdi. Böylece meslek liselerini tercih eden öğrencilerimiz ekonomik olarak desteklenmiş oldu. Şimdi de Belediye olarak yıl içerisinde ihtiyacı olan ürünleri öğrencilerimizin ürettikleri ürünlerden alacak. İnanıyorum ki hem öğrencilerimiz tecrübe kazanacak hem de okulun döner sermayesine katkı sunulmuş olacak. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” sözlerini kaydetti.

Şehitkamil Kaymakamı Abdul Kadir Duran ise yaptığı konuşmada; “Mesleki eğitimi geliştirmek adına olumlu bir proje. Temelde de ilimizin sanayi şehri olmasından dolayı mesleki eğitimi geliştirmemiz ve desteklememiz gerekiyor. Projenin hayırlı olmasını diliyorum.” sözlerine yer verdi.

Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Hacı Sani Konukoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım Bölümü ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Belediye olarak yıl içerisinde kullanacağımız hediyelik ve promosyon ürünlerini bu yıl bu okuldan temin etmeyi kararlaştırdık. Amacımız öğrencilerimizin el becerilerinin arttırılmasının yanı sıra okulun döner sermayesine katkı sunmak. Ayrıca bu kaynağın şehrimizde kalmasını sağlamak. Bu konuda Sayın Valimizin önderliğinde başlatılan eğitim desteklerine biz de belediye olarak katkı sunuyoruz.” dedi.

Konuşmaların ardından imzalar atıldı ve protokol fotoğraf çekimi ile son buldu.  

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

OKULU YAKAN TRAFO HIRSIZI SUÇ MAKİNASI ÇIKTI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.