DOLAR

32,3860$% 0.2

EURO

35,0552% -0.11

STERLİN

41,0767£% 0.41

GRAM ALTIN

2.324,39%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.034,00%1,03

TAM ALTIN

16.233,00%1,75

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.139,38%0,65

BİTCOİN

2267552฿%-1.86457

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

HIRSIZLIK ALDI BAŞINI GİDİYOR

Gaziantep’te, artan hırsızlık olayları vatandaşları tedirgin ederken, hırsızları ne polis operasyonları ne de alınan tedbirler korkutuyor.

Gaziler Mahallesi, Basın sitesinde dün gece saatlerinde gerçekleştiği tahmin edilen hırsızlık olayı akıllara durgunluk verdi. 154080 Nolu Cadde TOKİ 5. Etap basın sitesi C1 bloktaki 1’inci kata çıkan hırsız veya hırsızlar evinde ailesiyle birlikte uyuyan ev sahibinin cep telefonunu alarak cüzdanını da boşalttı.

Sabah uyandığında önce telefonunu bulamayan ev sahibi evin içinde telefonunu bulamayınca cüzdanını da bıraktığı yerden başka bir yerde içi boşaltılmış vaziyette bulunca evine hırsız girdiğini fark etti. Olay yerine gelen polis ekipleri evde inceleme yaparak parmak izi çalışması yaptı. Çevredeki güvenlik kameralarını da inceleyen polis ekipleri, hırsızlığı gerçekleştiren kişi yada kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

YA CANIMIZA KAST EDİLSEYDİ

Sabah uyandığında evine hırsız girdiğini fark eden ev sahibi ise, hırsızların evin bir çok yerini dağıttıklarını ve kıymetli eşyaları aradığını, bir şey bulamayınca cep telefonu ile cüzdanında bulunan bir miktar parayı aldıklarını belirterek,” Ne olduğunu, hırsızların eve ne zaman nasıl girdiklerini bilmiyoruz. Biz uyurken eve girmişler. Hırsızlar evdeyken, eşim, çocuklarım uyanıp hırsızlarla yüz yüze gelseydi, birimizin canına kast edilseydi ne olacaktı” dedi.

BÖLGEDE DAHA FAZLA GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINMALI

Mahallede yaşayan vatandaşlar ise son zamanlarda hırsızlık olaylarının ve diğer asayiş olaylarının arttığını ve bölgede daha fazla güvenlik önlemi alınması gerektiğini vurgulayarak,” Hırsızlık ve başka asayiş olayları son zamanlarda arttı. Bu bölgede güvenlik önlemleri daha fazla artırılmalı ve tedbir alınmalı. Bir şey olduğunda polisi arıyoruz her şey olup bittikten sonra ekipler geliyor. Daha önce mahalle bekçileri vardı şimdi onlar da gelmiyor. İnsanlar tedirgin, can ve mal güvenlikleri tehlikede” diye konuştular.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI EMPERYALİZME KARŞI KAZANILMIŞ EN BÜYÜK KAHRAMANLIK DESTANIDIR

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.