Categories: Siyaset

”HİZMET GÖRMEK İSTİYORSAN YAVUZELİ’NE GEL”

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 5 yılda elle tutulur bir proje üretemediğini ve İstanbul halkına hizmet götüremediğini belirterek, ”Hizmet görmek istiyorsan Yavuzeli’ne gel” dedi.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, 5 yıldır İstanbul’un hizmet görmediğini, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da halkın yararına doğru dürüst bir proje üretemediğini söyledi.

AK Parti İl Binasında basın mensupları ile bir araya gelen ve gündeme dair soruları yanıtlayan Murat Çetin, 31 Mart seçimlerinde Gaziantep’te 10’da 10 yapacaklarını ve oy oranı olarak rekor kıracaklarını iddia ederek, ”AK Parti olarak gerek aday belirleme sürecinde gerekse Belediye Başkanları ve Meclis üyesi adaylarımızı belirledikten sonra sahadan hiçbir zaman kopmadık. Tüm birimlerimiz sahada çalışmalarını sürdürüyorlar. Adaylarımız bir yandan, Parti teşkilatları olarak bizler bir yandan tüm vatandaşlarımıza ulaşarak sorunları dinliyoruz, yeni dönemde yapacağımız hizmetleri anlatıyoruz” dedi.

Çetin, Gaziantep’te etkili bir muhalefetin olmadığını, Cumhur İttifakının seçimlerden zaferle çıkacağını ifade ederek,” Gaziantep’te şu anda muhalefet yok. Ama buna rağmen biz asla rehavete kapılmadan çalışıyoruz. 31 Mart’ta rekor bir oy oranı ile tüm Belediyeleri Cumhur İttifakının kazanacağından bir şüphem yok” diye konuştu.

EKREM İMAMOĞLU’NA ÇAĞRI: ”HİZMET GÖRMEK İSTİYORSAN YAVUZELİ’NE GEL”

Murat Çetin, gelen bir soru üzerine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Ekrem İmamoğlu’na da çağrıda bulunarak, ”İstanbul son 5 yılda maalesef doğru dürüst bir hizmet görmedi. Kar yağar İmamoğlu kayak yapmaya gider, sel olur İmamoğlu tatile gider. Yavuzeli Gaziantep’in en küçük ve şirin bir ilçesi. Tavsiyem; Ekrem İmamoğlu hizmet görmek istiyorsa, Yavuzeli’ne gelsin ve hizmet nasıl yapılırmış görsün” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Recent Posts

“ÇATIŞMA ORTAMINA İZİN VERMEYELİM”

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Gaziantep İl Koordinasyon Kurulu, Suriyeli göçmenlere yönelik tepkilerin…

8 saat ago

BÜYÜKŞEHİR’DEN MİLLİ TAKIMA YARI FİNAL İÇİN TAM DESTEK

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Hollanda ile oynayacağı…

8 saat ago

LGS’DE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE 10 MİLYON TL’LİK ÖDÜL

Geçtiğimiz yıl Şahinbey’de LGS sınavında %1’lik dilime giren öğrencilere 700.000 ₺’ye yakın destek sağlayan Şahinbey…

8 saat ago

HUBUBAT İHRACATI İLK 6 AYDA 5,9 MİLYAR DOLAR OLDU

Bisküvi, buğday unu, bitkisel yağlar, şekerli ve kakaolu ürünler ile makarna başta olmak üzere temel…

8 saat ago

GTB HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı…

9 saat ago

DOĞAN’DAN TÜMGENERAL ŞEN’E ZİYARET

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, Gaziantep İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Halil Şen’e nezaket ziyaretinde bulundu.…

9 saat ago