DOLAR

32,3293$% 0.23

EURO

35,0759% -0.15

STERLİN

40,9216£% -0.24

GRAM ALTIN

2.298,41%0,93

ÇEYREK ALTIN

3.964,00%-0,38

TAM ALTIN

15.858,00%-0,38

ONS

2.209,23%0,67

BİST100

9.016,54%2,38

BİTCOİN

2285715฿%1.15733

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

HKÜ’YE DİZE FİLM FESTİVALİNDEN ÖDÜL

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İletişim Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Deniz Telek, Gaziantep Büyükşehir Belediyesine bağlı Gazikültür A.Ş. tarafından düzenlenen Gaziantep Dize Film Festivalinin ödül töreninde önemli bir ödül aldı.

ANOUSH İLE EN İYİ FİLM MÜZİĞİ ÖDÜLÜNÜ HKÜ’DEN DENİZ TELEK ALDI

HKÜ İletişim Fakültesi bir çok alanda önemli başarıların altına imza atmaya devam ediyor. Uluslararası ve yurt içi ödüller alan ve projeler yürüten HKÜ İletişim Fakültesi, ödüllerine bir yenisini daha ekleyerek Gazaiantep’te düzenlenen dize film festivalinde Dr. Deniz Telek’in başarısı ile ödüle layık görüldü. Telek,  “Anoush” filmine müzik tasarımı ile “En iyi Müzik” kategorisinde ödülünü aldı. Telek filmde kullanılan “Anush Knik” adlı eserin ise Hasmik Harutyunyan tarafından bestelendiğini belirtti.

“FİLM MÜZİĞİNDE ÖNEMLİ BİR ÖDÜL ALDIK”

HKÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gül Rengin Küçükerdoğan, fakülte olarak sanatın bir çok alanında önemli çalışmalar yürüttüklerini HKÜ olarak Türkiye’nin en prestijli film festivalleri arasında yer alan Altın Baklava Film Akademisi Uluslararası Öğrenci Film Festivalinin bu yıl yedincisini gerçekleştirdiklerini belirterek: “Altın Baklava Film Festivaline yurtiçi katılımlarla başladık. Her geçen gün festivalimiz daha da büyüdü ve dünyanın bir çok ülkesinde ses getirmeye başladı. Yedincisini bu yıl düzenleyeceğimiz festivalimiz 98 ülkeden 1368 filmin katılacağı büyük bir organizasyon ile gerçekleşecek. Her alanda kendisine yüksek hedefler belirleyen üniversitemiz, sinema alanında da aynı tavrı korumakta ve çıtasını her yıl daha da yükseltmektedir. Sadece sinema ile değil bu yıl sinemanın bir parçası olan film müziğinde önemli bir ödül aldık. Fakültemizden Dr. Deniz Telek, dize film festivalinde en iyi film müziği ödülüne layık görülmesi bizleri ayrıca gururlandırmıştır. Bu özel ödüle layık görülen Telek’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 “DİZE FİLM FESTİVALİNDE ÖDÜL ALMAK BENİ ZİYADESİYLE ONURLANDIRDI”

HKÜ İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Dr. Deniz Telek: “İletişim Fakültesi olarak yıl boyu bir çok sanat sergileri, afiş tasarım yarışmaları, radyo tiyatrosu gibi çeşitli aktiviteler gerçekleştiriyoruz.  Kariyerim boyunca çeşitli ödüllere layık görüldüm.  Bu yıl ilki düzenlenen dize film festivalinde ödül almak beni ziyadesiyle onurlandırdı. Ödülü Türkiye’de İlk Sinematek’in Kurucusu Onat Kutlar’ın Ruhunu Adıyorum. Umarım Bu Ödül Vesilesiyle Türkiye’de İlk Sinematek’in Kurulduğu Gaziantep’te Sinematek Ruhu Yeniden Canlanır. Ödülümü ayrıca bu haber dolayısıyla; üniversitem, fakültem ve öğrencilerime armağan ediyorum” dedi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

“YEŞİL MUTABAKAT SÜRECİNE BİRLİKTE HAZIRLANMALIYIZ”

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.