DOLAR

32,5976$% 0.34

EURO

34,8221% 0.18

STERLİN

40,4061£% -0.51

GRAM ALTIN

2.513,68%1,18

ÇEYREK ALTIN

4.286,00%0,92

TAM ALTIN

17.040,00%0,61

ONS

2.393,64%0,62

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2093248฿%1.65288

a
alan18-kopya

HOKEY DÜNYASI BU TRANSFERLERİ KONUŞUYOR

Gaziantep Polisgücü Kazakistan, Rusya, İran ve Arjantin Milli Takımlarından ünlü oyuncuları transfer ederek Avrupa Şampiyonası öncesi kadın ve erkek takımlarını güçlendirdi.”

Türkiye’nin Avrupa sahalarındaki gururu Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü gerek kadın gerekse erkek takımlarını güçlendirerek yeni transferler gerçekleştirdi. Başkan Mehmet Kaplan kulüplerinin Avrupa’nın en büyük ve en önemli kulüpleri arasında yer aldığını ifade ederek yeni gerçekleştirilen transferlerle takımlardaki eksikliklerin de tamamlandığını sözlerine ekledi.

Uzun yıllardır Türkiye’yi Avrupa hokey sahalarında başarıyla temsil eden ve Türkiye’nin Avrupa’nın zirvesi olarak kabul edilen erkeklerde EuroHockey Indoor Club, kadınlarda ise EuroHockey Indoor Trophy 2022 Women şampiyonalarına taşıyan Gaziantep Polisgücü Spur Kulübü ev sahipliği yapacağı Avrupa Şampiyonaları öncesi gerek kadın gerekse erkek takımlarına gerçekleştirdiği yabancı transferlerle spor dünyasının en çok konuşulan takımları arasına girdi.

Konuyla ilgili bilgi veren Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan “Önümüzde ev sahipliği yapacağımız iki büyük Avrupa Şampiyonası var. Bu şampiyonada gerek kadınlarda gerekse erkeklerde Avrupa’nın en güçlü takımlarını ağırlayacağız. Kulüp olarak takımlarımızı güçlendirmek için kadın takımımıza Kazakistan Milli Takımından Symbat Sabazova, Guzal Bakhavaddın, Balzhan Beısanbay ve Viktorıya Lobanova’yı Rusya Milli Takımından ise Marına  Federova’i transfer ettik. Diğer taraftan erkek takımımıza ise İran Milli Takımı oyuncularından Reza Norouzzadeh, Yaghoub Bahrami, Behdad Beiranvand, Sasan Hataminejad, Amırmahdı Mırzakhanı, Mohammad  Karımı, Mohsen Bohloulı ve Reza Rahımıpour’u transfer ederken Arjantin Milli Takımını sporcularından da Maximiliano Valdes’i transfer ederek transfer sezonumuzu kapattık. Mevcut kadromuz ve yeni transferlerimizle ülkemizin adını başarıyla Avrupa Şampiyonalarına yazmaya devam edeceğiz” dedi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

FUTBOLDA NOSTALJİYİ ANLATAN SERGİ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.