DOLAR

32,5583$% 0.02

EURO

34,8409% -0.12

STERLİN

40,5220£% -0.03

GRAM ALTIN

2.431,56%0,07

ÇEYREK ALTIN

4.065,00%-0,43

TAM ALTIN

16.211,00%-0,41

ONS

2.324,60%0,13

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2105172฿%-3.13619

a
alan18-kopya

HÜRRİYETÇİ SAĞLIK-SEN YILDIRIM’A EMANET

Hürriyetçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Hürriyetçi Sağlık-Sen) Gaziantep İl Temsilciliği görevine İsa Yıldırım atandı. Yıldırım, “Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür sağlıkçılar” parolasıyla yola çıktıklarını söyledi.

Kısa süre önce kuruluşunu gerçekleştiren Hürriyetçi Sağlık-Sen, ülke genelinde teşkilatlanma çalışmalarını hızla sürdürüyor. Sağlık sektörünün en genç sendikası olan Hürriyetçi Sağlık-Sen’in Gaziantep İl Temsilciliği görevine; 25 Aralık Devlet Hastanesi’nde görev yapan Yıldırım getirildi.

“KATILIMCI SENDİKAL ANLAYIŞ ÖNCELİĞİMİZ OLACAK”

İsa Yıldırım, Hürriyetçi Sağlık-Sen olarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesine ve Atatürk ilkelerine bağlı kalarak, bağımsız sendikacılık yapmayı vazgeçilmez temel ilke olarak benimseyen bir kadro hareketi olarak yola çıktıklarını ifade ederek, “Milli ve manevi değerlere sahip, Atatürk ilkelerinden asla taviz vermeyen, Türkiye Cumhuriyetinin kurucu değerlerine bağlı, sendikal anlayışın dışına çıkmadan faaliyetini sürdürmeyi amaç edinen, siyaset üstü bir sendikal anlayışı benimseyen, etkili katılımcı demokratik sendikal mücadele yöntemleriyle tüm sendika ve sivil toplum kuruluşlarına örnek teşkil eden, ehliyet ve liyakati önceleyen, her koşul ve zeminde sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarını temsil eden tek yetkili sendika olmayı benimsemiş bir sağlık ve sosyal hizmet çalışanları sendikasıyız” dedi.

Yıldırım, sendikanın hedeflerini şöyle anlattı:

“Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının mesleki itibarlarını, iş barışını, ekip anlayışını zedeleyen her türlü uygulamaların önüne geçmek, çalışanların psikolojik ve fiziksel sağlıklarını bozan adaletsiz, eşitliksiz, yanlı ve keyfi idari uygulamaların kaldırılması için mücadele etmek, ekonomik, özlük, sosyal, mesleki hak ve menfaatlerinin korunup geliştirilmesi, çalışma şartlarının iyileştirilmesi, çalışanların emekliliklerinde insanca yaşayacakları bir yaşam seviyesi için etkin ve sınırsız bir mücadele yürütmek, çalışanların sendikal mücadele süreçlerine katılabilmelerini temin etmek amacı ile tüm yönetim kademelerini seferber etmek, sağlık ve sosyal hizmetlerinin daha etkin ve nitelikli bir şekilde sunulması amacına yönelik görüş ve önerilerini sunmak ve bu yönde çalışmalar yapmaktır.”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

KADIN HAKEME KAPTANDAN ÇİÇEK

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.