DOLAR

32,3716$% 0.16

EURO

34,9710% -0.3

STERLİN

40,9526£% 0.17

GRAM ALTIN

2.324,14%0,22

ÇEYREK ALTIN

3.966,00%-0,72

TAM ALTIN

15.961,00%-0,28

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.129,12%0,54

BİTCOİN

2276168฿%0.26777

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

İMAMOĞLU MEYDANA SIĞMADI

2023 Genel Seçim çalışmaları kapsamında, CHP Gaziantep İl Başkanlığı’nın organizasyonu ile bir miting düzenleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu‘nu dinlemeye gelen vatandaşlar miting alanına sığmadı.

Mahşeri bir kalabalığın toplandığı mitingde vatandaşlar yollar ve sokak aralarından İmamoğlu’nun konuşmasını dinledi.

GAZİANTEP’İN GÖRDÜĞÜ EN COŞKULU MİTİNG OLDU

Yoğun katılımın beklendiği miting için CHP İl Yönetimi, Demokrasi Meydanı’nı talep etmiş ancak valilik bu talebi olumsuz yanıtlayarak, miting için Kalealtı Otobüs Park Alanını tahsis etmişti.
Alandan taşarak civardaki yol ve sokaklara taşan kalabalık içerisindeki herkesin ortak fikri, bu mitingin Gaziantep’te bu güne kadar yapılan en coşkulu siyasi toplantı olduğuydu.

NEŞET UÇAR: HALKIMIZ VALİYE GEREN CEVABI MEYDANDA VERDİ

CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar miting alanından taşan kalabalığı göstererek “Tüm engelleme girişimlerine rağmen halkımızla bütünleşiyoruz. Birleşe birleşe geliyoruz. Meydanlardan taşarak geliyoruz. Ünvanınız ve makamınız ne olursa olsun, halk iradesinin önünde duramazsınız. Bakın ve görün. Halk Kalealtı’na sığmıyor. Caddelerden taşıp, bize vermediğiniz Demokrasi Meydanı’na kadar taşıyor. Milletin refahı için Millet İttifakı geliyor. Teşekkürler Gaziantep” şeklinde konuştu.

İMAMOĞLU, MÜLAKATLARDA YAŞANAN HAKSIZLIKLARA DEĞİNDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, yaptğı konuşma da mülakatlarda elenen gençlere değinerek şu ifadelere yer verdi; ‘’Bu ülkenin başarılı çocuklarını mülakatlarda elediler. Alınteri zincirini kırdılar. İnsanların devlete olan güvenini kırdılar. Biz cumhuriyeti tanıdıklar torpille işe girsin diye kurmadık. Gaziatep’te yaşadı bunu. Gaziantep üniversitesinde gördük. Bu hak yeme düzenini bozacağız. Her annenin her babanın evladı eşit şartlarda olacak. Hak yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz. Adaleti tesis edeceğiz. İlk adım olarak, hak, hukuk, adalet diyen Kemal Kılıçdaroğlu’nu, bu ülkenin en kapsamlı uzlaşmasıyla, cumhurbaşkanı seçeceğiz.

İMAMOĞLU MİTİNG ALANINDA Kİ PANKARTLARI OKUDU

Mahşeri kalabalık miting alanında dikkatini çeken pankartları okumaya ihmal etmeyen İmamoğlu bir pankartı okurken gülümsedi, ‘’Fıstık dalda tekleme, Tayyip bizi bekleme, Ekrem gelmiş şehrime, Hiç keyfime elleme’’ sloganlı pankart mitinge katılan vatandaşlar arasında da çok beğenildi.

‘‘HER TÜRLÜ HAKSIZLIĞA UĞRADIM’’

Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine adayken ve seçildikten sonra çok fazla haksızlığa uğradığını belirten İmamoğlu, ‘’Bana her türlü haksızlığı yaptılar. Hapis cezası verdiler. Mobese kameraları ile takip ettiler. Sıkıştıklarında terörist dediler. Oy çaldı dediler. Hepsi yalan oldu. Bu ülkenin tamamı, 86 milyonun hepsi yerli ve millidir’’ diye konuştu.

‘’ADAMINA GÖRE ADALET DÖNEMİ BİTECEK’’

Torpil devrinin ve adamına göre adalet döneminin biteceğini belirten İmamoğlu, ‘’Bu milletin emeğini çaldılar. Devletin tepesindeki kişilerin bizimle ilgili iddiaları yalan çıktı. İBB’de yargılanan bir kişi bile ceza almadı. Bu günahların ve yalanların bedelini 14 Mayıs’ta demokrasi tokadıyla ödeyecekler. Özgürlük, barış, sevgi ve adaletle dolu günlere uyanacağız. Adamına göre iş, adalet ve torpil devri bitecek’’.

‘’SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ’’

İmamoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü; ‘’Sorunları hep birlikte çözeceğiz. AKP’liler bile hakkımızı verecek. Bunlar çalışıyor, kimseyi dışlamıyor, helal olsun diyecek. Bizim derdimiz hayır duası almak. Biz belediye bütçeleriyle çok iş yapıyoruz. Devlet bütçesiyle neler yaparız, siz düşünün. Bizim olduğumuz yerde haram yenmez, hırsızlık olmaz’’.

‘’ÖNEMLİ İŞLER YAPACAĞIZ, HELAL OLSUN DİYECEKSİNİZ’’

Millet İttifakı iktidarında ve Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde çok önemli işler yapacaklarını ifade eden Başkan İmamoğlu, ‘’13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde yöneteceğimiz ülkemizde ekonomiyi, eğitimi, sağlığı ve her konuyu çok iyi bilen kadrolarımız var. Göreceksiniz. Helal olsun, diyeceksiniz’’ dedi.

‘’TÜM SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ’’

İktidarın mülteci ve sınır politikasını eleştirirken bir yandan da çözüm önerilerini sıralayan İmamoğlu, ‘’Gaziantep’in mülteci sorununu, göç sorununu da biz çözeceğiz. Kimse bu ülkenin sınırlarını elini kolunu sallayarak geçemez. Güneydoğu Birliği tekrar kuracağız. Tarımı kalkındıracağız. Organize Sanayi Bölgesiyle birlikte tüm sorunları çözeceğiz’’ diye konuştu.

‘’BU BOZUK DÜZEN DEĞİŞECEK’’

İmamoğlu konuşmasını şöyle sonlandırdı, ‘’AKP iktidarının 20 yıldan bu yana meydana çıkardığı bu bozuk düzen değişecek, kazanan Millet İttifakı olacak, Millet olacak, Kemal Kılıçdaroğlu olacak’’ ifadelerini kullandı.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

“SORUNLARIN KAYNAĞI OLANLAR, SORUNLARI ÇÖZEMEZLER”

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.